DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:15 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 7 februari, 7 maart, 4 april, 30 mei

 


Overige events:

+ Zondag 24 juni

Diamonds Night 'JOY'

De tweede Diamonds Night van 2018. Een te gekke avond waar honderden vrouwen van alle leeftijden uit heel Nederland samenkomen voor inspiratie, onderwijs, worship, connectie, gezelligheid, fun en nog veel meer. We beginnen met om 19:00 uur en sluiten af met een afterparty die duurt tot ongeveer 21:30 uur. Je bent van harte welkom!

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Start 19:00 uur 
+ Meer informatie over Diamonds


+ Zondag 1 juli

SuperKids Party

SuperKids sluit het seizoen spetterend af met een gezellige SuperKids Party op elke locatie van DoorBrekers. Een feestelijke ochtend om niet te missen :-) Je vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!


+ Zondag 1 juli

Night of Worship

Live Recording Nieuw DoorBrekers Worship Album

Deze zondagavond komen we met alle DoorBrekers locaties bij elkaar voor een fantastische worshipnight, en om samen met DoorBrekers Worship een nieuw live worshipalbum op te nemen. Een mijlpaal in de geschiedenis van in Nederland geproduceerde worship. Een avond om niet te missen.

+ Klik hier voor meer info en (gratis) registratie
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld, 19:00 uur


+ 8 Juli t/m 26 Augustus

Stories of Jesus

Deze acht zomerse zondagen bij DoorBrekers zoomen we in op het leven van Jezus, de tijd dat Hij op aarde was. Er is nog zoveel meer te ontdekken en te leren van die tijd dat Jezus hier rondliep, vertelde over het Koninkrijk van God, mensen genas, 'rond ging goeddoende' (Handelingen 10), discipelen opleidde, over water liep, en natuurlijk nog veel meer.

Summer Sundays

Daarnaast hebben alle locaties met de Summer Sundays extra aandacht voor connectie, fun en ontspanning aansluitend aan de dienst, met verrassende elementen zoals een springkussen, hamburgers of ijsjes. Elke locatie op zijn eigen manier.

Vier locaties hebben daarbovenop nog één extra speciale feestelijke 'Bring Your Own' Summer Sunday Party, in een park of recreatieterrein in de buurt.

Amersfoort
Zondag 8 juli
Summer Sunday Party, locatie volgt.
 

Zwolle
Zondag 8 juli
Summer Sunday Party aan het Wythmenerplas in Zwolle

 Zeeland
Zondag 26 augustus
Summer Sunday Party aan het Veerse Meer, locatie: Schelphoek, Wolphaarsdijk
 Drechtsteden
Zondag 8 juli
Summer Sunday Party in recreatiegebied Wevershoek in Ridderkerk

SummerKids

Tijdens de zomerperiode houdt SuperKids een aangepast programma. Alle kinderen starten de dienst bij de volwassenen in de zaal. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) gaan voor de preek naar hun eigen SummerKids programma, de kinderen van de bovenbouw (groep 5 t/m 8) blijven in de grote zaal bij de volwassenen.

Zomervakantie bij DoorBrekers

Van zondag 8 juli tot en met zondag 26 augustus is het zomervakantie bij DoorBrekers, er zijn dan geen doordeweekse activiteiten en geen avonddiensten. Op alle locaties zijn er wel diensten op zondagochtend om 10:30 uur.


+ 31 Augustus t/m 2 september

WeAreUnite SUMMERCAMP 2018

Ieder eerste weekend van september organiseert DoorBrekers WeAreUnite SUMMERCAMP, een fantastisch weekend voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Of je voor het eerst mee gaat of voor de 10e keer, dit weekend blijft nieuw, verfrissend en levensveranderend.

+ Klik hier voor meer informatie en om je te registreren


+ Zaterdag 15 september

DoorBrekers LEAD met ps. Leo Bigger

DoorBrekers LEAD is een landelijke, inspirerende trainingsdag voor leiders, vrijwilligers en iedereen die het verlangen heeft mee te bouwen aan de lokale kerk, en het Koninkrijk van God in Nederland. Dit keer hebben we pastor Leo Bigger van de ICF Movement en ICF Zurich, te gast. Een inspirerende leider met een grote visie voor de kerk in Europa.

+ Meer informatie over deze dag en registratie volgt binnenkort.


+ 5 & 6 oktober

Diamonds Conference CELEBRATE

Vrijdag 5 & Zaterdag 6 oktober 2018 is er de jaarlijkse Diamonds Vrouwenconferentie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een krachtig programma, speciaal voor vrouwen, met Nederlandse en internationale sprekers en het DoorBrekers Worshipteam.

+ Klik hier voor meer informatie en registratie.