DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst op vijf locaties in Nederland: Amsterdam, Drechtsteden, Midden Nederland, Zeeland en Zwolle. De dienst in Barneveld wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen en wordt live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook

SuperKids om 10.30 uur

Tijdens de dienst op zondag is er op elke locatie opvang voor 0-3 jarigen en een tof SuperKids-programma voor kinderen van groep 1-8. Hoe dit er precies uitziet, verschilt per campus. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we helpen je graag op weg. 

Ook is er elke zondag vanaf 8.00 uur een nieuwe aflevering beschikbaar van SuperKids Online, vol fun, worship, een proeflab en creatieve input. Voor de allerkleinsten is er een aflevering met de avonturen van Kwispel, de hond van Doortje en Brekertje. Abonneer je op het SuperKids YouTube-kanaal en mis niets!

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Klik hier voor een overzicht van tientallen Connects op verschillende locaties, dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. 

 

 


Geplande events:  

+ Zondag 25 september 

Forever Young Israëlmeeting

In augustus 2023 organiseert DoorBrekers een onvergetelijke reis voor Forever Young naar Israël. Ben jij tussen de 18-30 jaar en wil je hier meer over weten? Kom dan naar de Israëlmeeting, waar je alle ins en outs hoort over het programma, kosten, data enz. Meld je hier aan voor de Israëlmeeting.

+ Midden Nederland Hallen
+ 13.15 uur


+ Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober

Diamonds Conference

De Diamonds Conference is inmiddels een begrip binnen DoorBrekers. Dit weekend voor vrouwen staat bol van creativiteit, gezelligheid, fun, inspiratie en goede input. Naast Ilona Paauwe als oprichter, spreker en host van Diamonds, is Helen Burns bij ons te gast. Klik hier voor meer info en om tickets te reserveren.

+ Midden Nederland Hallen


+ Zondag 30 oktober

Dopen

Deze zondag is er gelegenheid om je te laten dopen. Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van je geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Je gelooft dat je in Jezus Christus een rechtvaardige bent en dat je een nieuw en eeuwig leven hebt ontvangen om in overwinning te leven. Klik hier voor meer info of om je aan te melden.

+ Alle locaties


+ Zondag 30 oktober

Holy Spirit Night

Een avonddienst met extra tijd voor en focus op worship en ministry, deze keer met Arno van de Knaap als gastspreker. Iedereen is welkom!

+ Midden Nederland Hallen
+ 19.00 uur


+ Zondag 27 november

Business Break

Een plek voor ondernemers, business professionals en hun partner (zakelijke of liefdespartner) voor inspiratie en connectie. Deze keer hebben we een bijzondere gastspreker uit Israël bij ons: Samuel Smadja. Klik hier voor meer info en om je te registreren. Een ticket kost €30 p.p. of €45 als je samen met je partner komt.

+ 16.00-18.00 uur
+ Verdere info volgt