DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert DoorBrekers Youth het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN

Bidden is de krachtmotor van de gemeente en ons eigen leven. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om met elkaar te bidden voor elkaar, voor de kerk, voor ons land. 
+ Barneveld, Zwolle & Zeeland: 20:00 - 21:15 uur
+ Data:
20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni 

DoorBrekers TeamNight

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Barneveld, Zwolle & Zeeland: 20:00 - 21:00 uur
+ Data:
 6 maart, 3 april, 29 mei en 26 juni  

 


Overige events:

+ 16 t/m 24 februari

Voorjaarsvakantie regio Noord

Deze week is het voorjaarsvakantie in de regio Noord en zijn er geen doordeweekse activiteiten.

+ 23 februari t/m 3 maart

Voorjaarsvakantie regio Midden en Zuid

Deze week is het voorjaarsvakantie in de regio's Midden en Zuid en zijn er geen doordeweekse activiteiten.


+ Zondag 17 maart

Friends & Family-zondag met SuperKids & Little Party

Deze zondag hebben we op elke locatie van DoorBrekers een extra feestelijke Friends & Family-zondag, waar we graag los gaan met onze creatieve, eigengebakken taarten bij de koffie. Een ideale gelegenheid om mensen uit te nodigen en mee te brengen die normaal niet naar de kerk gaan.

Wat kun je verder verwachten? Een goede mix van connectie, inspiratie en worship met een extra feestelijke SuperKids & Little Party voor kinderen van alle leeftijden.


+ Zondag 17 maart

Forever Young Roller Disco

Een avond vol rolschaatsen, dansen, zingen met Golden Oldies en lekkere snacks & drinks. Deze keer gaan we back to the 70's. Ben je tussen de 18 en 30 jaar, klik dan hier om je aan te melden en voor meer info. Kosten €0-8,50 p.p. 

+ MNH, Barneveld, 19:00 uur 


+ Donderdag 21 maart

Business Break

Een avond met en voor ondernemers met als speciale gast Dr. Robi, die ons vanuit zijn brede ervaring zal inspireren over het thema "Excellence: How your mind can make you a master". Kosten €30 p.p., vertaling is aanwezig.

+ Centraal Ketelhuis, Amersfoort, 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Meer informatie over registratie volgt binnenkort.


+ Zondag 24 maart

DoorBrekers Date Night met Dr. Robi

Een romantische avond voor twee, met hapjes en drankjes en ondertussen waardevolle input van Dr. Robi op het gebied van relatie, communicatie en seks. Verloofd of getrouwd? Je bent van harte welkom voor een gezellig avondje uit, en tegelijkertijd de mogelijkheid samen te werken aan een nog sterkere relatie.

+ MNH, Barneveld, 20:00-22:00 uur. Meer informatie over registratie volgt binnenkort.