DoorBrekers Agenda


Als DoorBrekers houden we op dit moment alleen online diensten. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een online dienst via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en facebook

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleine en persoonlijke setting en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur SuperKids Online: een toffe aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. 

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. Ook in deze tijd gaan veel Connects in aangepaste vorm wel gewoon door. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per Connect. Neem contact op met de betreffende Connect voor meer info.

 

 


Geplande events: 

+ Zondag 31 januari

Diamonds Night Online

Voor alle meiden en vrouwen is er weer een Diamonds Night en dat belooft een bijzondere avond te worden! Verdere info volgt nog, maar noteer 'm vast in je agenda!

+ YouTube, Facebook en DoorBrekersOnline.nl


+ Vrijdag 12 t/m zondag 14 februari 2021

Love4Life weekend

Love4Life is een geheel verzorgd weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Naast veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige (of kersverse) man of vrouw is Love4Life een geweldige tijd samen met andere bruidsparen-in-spé. Check voor meer info en voor aanmelding deze link

+ De Leperkoen, Lunteren


+ Vrijdag 1 en Zaterdag 2 oktober 2021

Diamonds Conference

Jouw waarde als vrouw en Gods bestemming op jouw leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen- dat is de missie van Diamonds. Daarom wil je deze onvergelijkbare tweedaagse conferentie als vrouw niet missen. Reserveer vast je ticket(s) via deze link.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld