DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur
6 sep, 4 okt, 1 nov, 29 nov 

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ 20 sept, 15 nov, 13 dec

 


Overige events:

+ Zondag 18 juni & 2 + 23 juli

Watoto bij DoorBrekers

Het Watoto Kinderkoor komt met hun nieuwe tour Signs & Wonders terug naar DoorBrekers. Het Afrikaanse kinderkoor bestaat uit weeskinderen die hun ouders hebben verloren door oorlog of ziekte. De kinderen wonen in het Watoto dorp in Oeganda. Door muziek en dans vertolken ze de levensveranderende liefde van God. Het is een energieke mengeling van eigentijdse gospel en traditionele Afrikaanse ritmes, leuk voor alle leeftijden.

+ Zondag 18 juni: 10:30 uur, DoorBrekers Zeeland
+ Zondag 2 juli: 10:30 uur, DoorBrekers Barneveld (DoorBrekers Amersfoort sluit deze zondagochtend aan in Barneveld)
+ Zondag 23 juli: 10:30 uur, DoorBrekers Zwolle

+ Klik hier voor meer info en als je gastgezin wilt zijn


+ Juli & Augustus

Zomervakantie

Deze twee maanden houdt DoorBrekers Zomervakantie en zijn er geen doordeweekse meetings en activiteiten. We hebben deze periode ook geen avonddiensten en evenementen op zondagavond, dus geen Youth Events en geen Holy Spirit Nights.

SummerKids

SuperKids heeft in de zomerperiode ook een aangepast programma: SummerKids. In juli & augustus blijft de bovenbouw van SuperKids de hele dienst in de grote zaal bij de volwassenen. De onderbouwkinderen starten bij de volwassenen in de zaal en gaan tijdens de preek naar hun eigen SummerKids programma.

SuperKids & Het Zwarte Water

Tijdens de zomerperiode wordt er voor de kinderen de film 'SuperKids & Het Zwarte Water' in delen vertoond. Bij de ingang kunnen kinderen een werkboek krijgen die bij de film hoort, met vragen, opdrachten en leuke zomertips.
+ Klik hier om de trailer van de film te zien.

Summer Hangouts

Bij lekker weer gaan we in de zomer lekker met elkaar chillen op Zeumeren (Voorthuizen). Zondag 23 juli en zondag 13 augustus ben je aansluitend aan de ochtenddienst van harte welkom op Zeumeren (parkeren = 5 euro). Neem zelf eten, drinken, spellen, bbq's en al je gear mee en geniet van zon, gezelligheid en connecties. Op de zondag zelf hoor je of het weer voldoende is om de Hangout door te laten gaan.


+ 1 t/m 3 september

WeAreUnite SUMMERCAMP

Het jaarlijkse WeAreUnite SUMMERCAMP is een te gek weekend voor alle tieners van 12 t/m 18 jaar. Het weekend is een mix van gave BATTLES, vette SERVICES en heel veel nieuwe vriendschappen op een toplocatie in Nederland. Het weekend waar levens worden vernieuwd door de kracht van de Heilige Geest. We bouwen aan een nieuwe generatie kerkbouwers die on fire zijn voor Jezus. Elk jaar zijn er tientallen tieners die voor het eerst mee gaan, dat is heel spannend, maar we willen je aanmoedigen te komen en zelf mee te maken hoe gaaf het is. Natuurlijk mag je al je vrienden meenemen!

+ Check hier de aftermovie van SUMMERCAMP 2016
+ Klik hier voor meer info en voor registratie


+ Zaterdag 9 september

DoorBrekers LEAD

DoorBrekers LEAD is een landelijke dag voor mensen die gepassioneerd zijn over het bouwen van de kerk in Nederland. Deze LEAD hebben we weer een volledig nieuw programma, inclusief een extra uitgebreide Business Stream voor ondernemers en business professionals. Ben jij een leider of vrijwilliger in je lokale kerk? Of ben je een ondernemer, enthousiast over de kerk en is het je verlangen mee te bouwen aan het Koninkrijk van God in Nederland? Blok de datum in je agenda en we zien uit naar je komst!

+ Klik hier voor meer informatie en registratie


+ 29 & 30 september

Diamonds Conference CROWNED

Diamonds Conference is een tweedaagse conferentie voor vrouwen van alle leeftijden. We komen samen om de plek in te nemen die God ons geeft. We verlangen te blijven groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontsteken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we elkaar aanmoedigen en inspireren. Je bent van harte welkom!

+ Klik hier voor meer informatie en registratie