DoorBrekers Agenda


Als DoorBrekers houden we op dit moment alleen online diensten. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een online dienst via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en facebook

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleine en persoonlijke setting en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur SuperKids Online: een toffe aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. 

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. Ook in deze tijd gaan veel Connects in aangepaste vorm wel gewoon door. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per Connect. Neem contact op met de betreffende Connect voor meer info.

 

 


Geplande events: 

+ Zaterdag 12 juni 2021

WeLovePeople-dag

Iemands droom waarmaken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Vraag iemand 'Waar kan ik jou echt blij mee maken?' en kijk hoe jij een antwoord kunt zijn. Deze zaterdag willen we apart zetten om met elkaar veel dromen waar te maken. Klik hier voor inspiratie en meer info.


+ Vanaf 21 juni 2021

Start Summer Interest Connects

Geniet deze zomer volop van connectie met elkaar door samen leuke dingen te ondernemen. Van wandelen tot waterskiën, van barbecuen tot vissen, of misschien heb je zelf een leuk idee. Klik hier voor meer info.


+ Vrijdag 1 en Zaterdag 2 oktober 2021

Diamonds Conference

Deze conferentie is er speciaal voor vrouwen en bruist van creativiteit, gezelligheid, inspiratie en goede input. Met het thema 'I speak' zul je geïnspireerd worden over hoe je je invloed kunt vergroten door wat je spreekt. Dit jaar zal Ilona Paauwe het podium delen met pastor Holly Wagner als gastspreker, iemand met autoriteit en passie om vrouwen in hun volle vrijheid te zien komen. Conference tickets variëren van €25-45 per persoon. Klik hier voor meer info en om tickets te reserveren.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld