DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur
6 sep, 4 okt, 1 nov, 29 nov 

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ 20 sept, 15 nov, 13 dec

 


Overige events:

+ Vrijdag 17 november

Business Break

De Business Break van DoorBrekers Kingdom Builders is een ontspannen en inspirerende avond voor ondernemers en hun partners, maar ook voor business professionals, zoals managers en leidinggevenden. De avond is een combinatie van inspiratie en input en voldoende mogelijkheden om uitgebreid te netwerken en connecten met andere ondernemers.

+ 20:00 - 22:00 uur, Grand Café, Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Klik hier voor meer informatie en registratie


+ Donderdag 7 december

Connectleiders Training

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je helemaal thuis kunt zijn en kunt groeien in je leven met Jezus.

Heb jij een hart voor mensen, ben je gastvrij en wil je meebouwen aan DoorBrekers door het starten van een DoorBrekers Connect? Dan komen we graag in contact met jou! Tijdens de Connectleiders Training hoor je meer over het reilen en zeilen van een Connectgroep en wat we van een Connectleider verwachten. Neem contact met ons op via connect@DoorBrekers.nl.

+ 20:00 - 21:30 uur, Midden Nederland Hallen, Barneveld


+ Zondag 17 & 31 december

Eindejaarsgift

Elk jaar houden we aan het einde van het jaar een eindejaarsgift. We willen je de mogelijkheid geven speficiek financieel te zaaien in de lange termijn visie van DoorBrekers. Met het eindejaarsgift hebben we de afgelopen jaren nieuwe locaties gestart en grote stappen kunnen zetten in de bouw van een eigen gebouw.

Wil jij slim geven? Dus zo veel mogelijk geld terug krijgen van de Belastingdienst? Kijk dan hier voor tips en meer info over slim geven.


+ Zondag 24 december

Kerstnachtdiensten

Elke locatie van DoorBrekers houdt op zondag 24 december twee bijzondere Kerstnachtdiensten. De afgelopen jaren trokken DoorBrekers Kerstnachtdiensten duizenden bezoekers uit heel Nederland. Het is een ideale gelegenheid mensen uit te nodigen om de fantastische boodschap van Kerst horen, verteld op een creatieve manier door middel van worship, muziek, film en woord.

+ Elke DoorBrekers locatie: 18:00 - 19:30 uur & 21:00 - 22:30 uur
+ Er is deze zondag geen samenkomst in DoorBrekers Drechtsteden


+ 25 december t/m 6 januari

Kerstvakantie

Deze twee weken houdt DoorBrekers Kerstvakantie en zijn er geen doordeweekse activiteiten.


+ 12 t/m 14 januari

Weekend Bidden & Vasten

We starten het jaar met een krachtig weekend Bidden & Vasten. Jezus is de Bron, daarom willen we een weekend aan het begin van het jaar extra tijd nemen om aan Zijn voeten te zitten en van Hem nieuwe visie, wijsheid, inzicht en openbaringen te krijgen voor 2018. We hebben dit weekend meerdere meetings, je bent van harte welkom.

Woensdag 9 januari:
In verband met het Weekend Bidden & Vasten houden we deze woensdag geen DoorBrekers TeamNight.

Vrijdag 12 januari:
DoorBrekers Chapel, Amersfoort: 20:00 - 21:30 uur (voor DoorBrekers Barneveld, Amersfoort & Zwolle)
Zeelandhallen (Bowling), Goes: 20:00 - 21:30 uur

Zaterdag 13 januari:
DoorBrekers Chapel, Amersfoort: 13:30 - 15:00 uur & 15:30 - 17:00 uur (voor iedereen)

Zondag 14 januari:
Elke DoorBrekers locatie: 10:30 - 12:00 uur (ochtenddienst met dopen)
DoorBrekers Drechtsteden: 16:30 - 17:30 uur
Midden Nederland Hallen, Barneveld: 19:00 - 21:30 uur (Holy Spirit Night)


+ Zondag 14 januari

Dopen

Deze zondag is er op elke locatie van DoorBrekers de gelegenheid je te laten dopen. Dopen is een geweldige stap, je laat publiekelijk zien en maakt persoonlijk het statement dat je Jezus gaat volgen de rest van je leven. Door onder water te gaan word je één met Jezus' dood en sta je weer met Hem op in een nieuw leven.

Tijdens de Holy Spirit Night in de Midden Nederland Hallen om 19:00 uur dopen we ook in vervulling met de Heilige Geest. 

Wil je meer weten over de doop, heb je nog vragen over de doop of wil je je aanmelden om je te laten dopen? We komen graag met je in contact. Daarvoor houden we een doopinformatie meeting de week voorafgaand aan het dopen op zondag 7 januari, aansluitend aan de dienst. Registreer je hier.


+ Zaterdag 27 januari

DoorBrekers LEAD

DoorBrekers LEAD is een gratis inspirerende dag voor iedereen die enthousiast is over het bouwen van een lokale kerk. Wat in 2015 begonnen is leiderschapsdag voor DoorBrekers is uitgegroeid tot een terugkerende landelijke trainingsdag voor leiders, vrijwilligers en iedereen die het verlangen heeft mee te bouwen aan het Koninkrijk van God in Nederland.

Dit keer hebben we naast Peter & Ilona Paauwe en verschillende sprekers van het DoorBrekers Team twee bijzondere, buitenlandse gastsprekers: Paul Scanlon, een ervaren leider en spreker uit England en wereldwijd erkent als een leider van leiders, en Jeff Crabtree, een creative mastermind en multitalent uit Sidney, Australië.

Meer informatie en registratie volgen binnenkort.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld: 10:00 - 16:00 uur