DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert DoorBrekers Youth het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Barneveld, Zwolle & Zeeland: 20:00 - 21:15 uur
+ Data:
23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 12 juni 

DoorBrekers TeamNight

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Barneveld, Zwolle & Zeeland: 20:00 - 21:00 uur
+ Data:
6 februari, 6 maart, 3 april, 29 mei en 26 juni  

 


Overige events:

+ Zondag 25 november t/m zondag 16 december

Serie 'Alpha en Omega'

DoorBrekers start vanaf zondag 25 november een intrigerende 4-delige serie die je meeneemt vanaf het ontstaan van de aarde, tot ver in de toekomst en welke rol jij daarin speelt.

Geloof roept altijd vragen op. Iedereen gelooft iets. Bestaat God? En als God al bestaat waarom is er dan zoveel pijn in de wereld? Het wordt een laagdrempelige serie die antwoord geeft op een aantal belangrijke vragen, daarom is het een goede gelegenheid om mensen voor uit te nodigen die God nog niet kennen of twijfelen aan het bestaan van God. Je bent van harte welkom op een van onze vijf locaties of online via DoorBrekers.tv.

+ Klik hier voor meer informatie


+ Zondag 23 december

Family Christmas

Op zondagochtend 23 december houdt elke DoorBrekers locatie een extra feestelijke Family Christmas om 10:30 uur. Vier Kerst met het hele gezin, met natuurlijk veel Kerstliederen en een mooie Kerstboodschap. De kinderen van de basisschool leeftijd zitten deze zondag bij de volwassen in de zaal. Er is wel gewoon DoorBrekers Little voor kinderen van 0 t/m 3 jaar.

+ Zondag 23 & maandag 24 december

DoorBrekers Kerstnacht

Elk jaar bezoeken duizenden mensen de Kerstnachtdiensten van DoorBrekers. Met Kerst vieren we natuurlijk dat Jezus is geboren. Maar het is veel meer dan dat: Kerst is een uniek moment in de geschiedenis van de mensheid, een moment waar Gods onvoorwaardelijke liefde en reddingsplan zichtbaar werd, waardoor de geschiedenis van de mensheid voor altijd veranderde.

Tijdens DoorBrekers Kerstnacht ga je door middel van veel show, muziek en een inspirende boodschap mee op reis van het allereerste begin van deze aarde, naar Gods plan voor onze toekomst. Kerstnacht wordt gehouden op vier locaties in Nederland.

Klik hier voor meer informatie en om gratis tickets te reserveren voor een Kerstnachtdienst bij jou in de buurt.


+ 22 december t/m 5 januari

Kerstvakantie

Deze twee weken is het Kerstvakantie en zijn er geen doordeweekse activiteiten.


+ Vrijdag 11 t/m zondag 13 januari

DoorBrekers Bidden & Vasten

2019: een nieuw jaar met volop nieuwe kansen en mogelijkheden. We willen groot dromen en wandelen in de bestemming die God voor ons heeft. Daarom starten we het jaar met een weekend Bidden & Vasten. Elk jaar ervaren we dat God tijdens het Bidden & Vasten-weekend DoorBrekers richting en visie geeft voor het jaar dat voor ons ligt.

We houden dit weekend meerdere meetings waarbij we samen komen voor worship en gebed:

Vrijdagavond 11 januari
19:00 - 20:30 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Zeelandhallen, Goes

Zaterdagavond 12 januari
19:00 - 20:30 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Zeelandhallen, Goes

Zondagavond 13 januari
Holy Spirit Night, 19:00 - 20:30 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld


+ Zaterdag 26 januari

DoorBrekers LEAD met Dr. Robi

DoorBrekers LEAD is een belangrijke dag waar we investeren in mensen. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business. Daarnaast bouwt DoorBrekers LEAD ook aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

Een inspirerende trainingsdag met input van onder andere Peter Paauwe, Ilona Paauwe en Dr. Robi, een klinisch psycholoog uit Australië en wereldwijd veelgevraagd spreker over onderwerpen als psychologie en mentale en emotionele gezondheid.

+ Klik hier voor meer informatie en om je te registreren voor zaterdag 26 januari
+ Klik hier voor meer informatie over DoorBrekers LEAD


+ Zondag 27 januari

Diamonds Night met Dr. Robi

Naast de jaarlijkse Diamonds Conferentie houdt DoorBrekers Diamonds twee keer per jaar een Diamonds Night. Deze zondag hebben we klinisch psycholoog Dr. Robi uit Australië te gast. Diamonds is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. We komen samen om de plek in te nemen die God vrouwen geeft en we verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. Toegang is gratis.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld, 19:00 - 21:00 uur
+ Klik hier voor meer informatie over DoorBrekers Diamonds