DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 7 februari, 7 maart, 4 april, 30 mei, 27 juni

 


Overige events:

 

+ Zondag 18 februari

Diamonds Night

Diamonds Night is een inspirerende en gezellige avond met onderwijs, inspiratie, aanbidding en connectie. Meiden en vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom!

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld: inloop 18:00 uur, start 19:00 uur
+ Klik hier voor meer informatie over Diamonds


+ Zondag 4 maart

DoorBrekers Drechtsteden naar 10:30 uur

DoorBrekers Drechtsteden is de nieuwe startup van DoorBrekers en is gestart in september 2017 met middagdiensten om 16:30 uur om lokaal teams te bouwen. Vanaf zondag 4 maart 2018 houdt DoorBrekers Drechtsteden, gelijk met alle andere locaties van DoorBrekers, een dienst om 10:30 uur.

Woon je in de regio of ken je mensen in de regio Drechtsteden? Iedereen is van harte welkom. Meer informatie over DoorBrekers Drechtsteden vind je hier.


+ Dinsdag 27 februari t/m vrijdag 2 maart

Opnames Basics 1 & 2

Deze week nemen we Basics 1 en Basics 2 opnieuw op op video. Een ideale gelegenheid om in één week beide cursussen in z'n geheel te volgen, voor het eerst of opnieuw. Er zijn 30 plekken beschikbaar en je kunt je per dag opgeven.

Dinsdag: Basics 1.1 t/m 1.5 (9:00 - 15:30 uur)
Woensdag: Basics 1.6 t/m 1.9 (9:00 - 14:30 uur)
Donderdag: Basics 2.1 t/m 2.5 (9:00 - 15:30 uur)
Vrijdag: Basics 2.6 t/m 2.9 (9:00 - 14:30 uur)

+ Kleine Auditorium, Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Klik hier om je aan te melden
+ Klik hier voor meer informatie over de Basics


+ Zondag 18 maart

Forever Young Roller Disco

Get ready for a crazy disco night! We gaan back naar de 70's! Een avond vol rolschaatsen, dansen, meezingen met Golden Oldies en lekkere snacks en drinks. Door je aan te melden via EventBrite reserveer je een paar rolschaatsen. De kosten zijn €7,50, dat is inclusief 1 drankje.

+ Meer informatie en link voor registratie volgt binnenkort
+ Klik hier voor meer informatie over Forever Young


+ Zondag 25 maart

DoorBrekers Date Night

Een romantische avond voor twee, met hapjes en drankjes en ondertussen waardevolle input op het gebied van relatie, communicatie en seks. Je bent van harte welkom voor een gezellig avondje uit, en tegelijkertijd de mogelijkheid samen te werken aan een nog sterkere relatie.

+ Klik hier voor meer info en om je aan te melden


+ Vrijdag 30 maart

Goede Vrijdag

Deze Goede Vrijdag ben je van harte welkom voor een avonddienst in de Midden Nederland Hallen in Barneveld of in de Zeelandhallen in Goes.

+ Start 20:00 uur - Midden Nederland Hallen, Barneveld & Zeelandhallen (bowling), Goes


+ Zondag 1 april

Pasen en dopen

Deze zondag is er op elke locatie van DoorBrekers de gelegenheid je te laten dopen. Dopen is een geweldige stap, je laat publiekelijk zien en maakt persoonlijk het statement dat je Jezus gaat volgen de rest van je leven. Door onder water te gaan word je één met Jezus' dood en sta je weer met Hem op in een nieuw leven.

Tijdens de Holy Spirit Night van zondag 8 april in de Midden Nederland Hallen om 19:00 uur dopen we ook in vervulling met de Heilige Geest.

Wil je meer weten over de doop, heb je nog vragen over de doop of wil je je aanmelden om je te laten dopen? We komen graag met je in contact. Daarvoor houden we een doopinformatie meeting de week voorafgaand aan het dopen op zondag 25 maart, aansluitend aan de dienst. Registreer je hier.


+ Vrijdag 13 t/m Zondag 15 april

Love 4 Life Weekend

Trouwen is een geweldige stap in je leven! Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Ter voorbereiding op je huwelijk hebben we een Love4Life weekend, waar je met andere stellen investeert in je toekomstig huwelijk.

Love4Life is een geheel verzorgd weekend waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt.

+ Klik hier voor meer informatie en registratie


+ Zondag 6 mei

Business Break

Deze zondagavond hebben we een Business Break met input van onder andere Peter Paauwe en Paul de Jong. Paul de Jong is senior pastor van Life in Auckland, Nieuw Zeeland en al jaren actief betrokken bij DoorBrekers. Life is een zeer invloedrijke kerk in Auckland en heeft verschillende succesvolle bedrijven waarmee de kerk een invloedrijke positie kan hebben in de maatschappij en met haar financiën niet alleen de kerk sterk bouwt, maar ook een gulle supporter is van lokale goede doelen en maatschappelijke projecten.

De Business Breaks zijn voor iedere ondernemer, zzp'er, manager, directeur of business professional en hun partner, van binnen of buiten DoorBrekers.

De Business Break is tegelijkertijd met het Youth Event van WeAreUnite in de Midden Nederland Hallen. Ouders met tieners kunnen deze twee evenementen met elkaar combineren.

+ Klik hier om je aan te melden voor de Business Break
+ 17:00 - 19:00 uur, Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Klik hier voor meer informatie over Kingdom Builders