DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op zes locaties in Nederland: AmersfoortAmsterdamBarneveldDrechtstedenZeeland en Zwolle. 

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand is er een Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest met veel tijd voor worship en ministry. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met leeftijdgenoten tussen de 18-30 en samen te genieten van het leven. Aansluitend gaan we met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, 18:00 uur

Prayer & Worship Night

Per september 2019 komen we elke laatste zondag van de maand bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen.
+ MNH, Barneveld, 19:00 uur 

ZOMERPERIODE

Tijdens de zomerperiode zijn er alleen ochtenddiensten, de avonddiensten starten weer vanaf september.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

ZOMERPERIODE

Tijdens de zomerperiode zijn er geen doordeweekse activiteiten.

 


Overige events: 

 + Juli en Augustus

Summer Sundays en Summer Kids

Geniet tijdens de zomerperiode van onze Summer Sundays en de serie Helden, met iedere week een andere 'held' uit de bijbel. 

Voor de kinderen van de basisschool is er een aangepast programma. Op iedere locatie mogen alle kinderen met hun ouders/verzorgers mee naar de grote dienst. Tijdens de preek is er voor groep 1 tot en met 4 een gezellig zomerprogramma. In de dienst wordt het moment aangekondigd waarop de kinderen met de SuperKids-leiders naar hun eigen ruimte mogen. 

+ Alle locaties

Zomerfeest

Tijdens de Summer Sundays maken we in de zomerperiode één zondag extra speciaal met een zomerfeest. Dan gaan we na de ochtenddienst naar het water of een park om samen te genieten van de zomer en van de gezelligheid, onder het genot van zelfmeegenomen hapjes, drankjes en BBQ.

+ Amersfoort: 7 juli, Strand Nulde
+ Amsterdam: 7 juli
, Het Twiske
Barneveld: 7 juli, Zeumeren
+ Drechtsteden: 30 juni
, Lammetjeswiel Alblasserdam
+ Zeeland: 25 augustus, Veerse Meer
+ Zwolle: 7 juli, Whijtmenerplas


+ Zondag 8 september

Dopen

Leven met Jezus is het beste wat er is. Wanneer je je aan Hem overgeeft, zul je ervaren hoe groot Zijn liefde is en hoe Zijn kracht door je heen werkt. Door je te laten dopen zet je de stap om je oude leven te begraven en met Hem in een nieuw leven op te staan. Klik hier voor meer info over dopen of om je aan te melden.

+ Alle locaties


+ Zaterdag 14 september

LEAD met Ps Jeffrey Rachmat en het JPCC Worship Team

Voor iedereen die wil groeien in leiderschap is er LEAD. Een dag volop input door inspirerende leiders binnen en buiten DoorBrekers. Deze keer hebben we onze bevriende voorganger Ps Jeffrey Rachmat uit Jakarta te gast, samen met het JPCC Worship Team. Zij hebben veel te brengen op het gebied van leiderschap en worship, dus registreer je nu voor deze dag. Toegang is gratis, optioneel kun je er een lunch bij boeken. Klik hier voor meer info en voor aanmelding.

+ MNH, Barneveld, 10:00-16:00 uur


+ Zondag 15 september

Worship Night met JPCC Worship Team

Dit belooft een bijzondere worship night te worden onder leiding van het JPCC Worship Team. Dit team is vol passie voor God en wil niets liever dan die liefde uitdrukken in eigentijdse worship en muziek. JPCC Worship neemt jaarlijks een album op met voornamelijk eigengeschreven songs, die wereldwijd gezongen worden, zoals 'Hosanna' en 'It is done'. Dus noteer de datum vast in je agenda en neem vrienden mee!

+ MNH, Barneveld, 19:00 uur


+ Vrijdag 4 oktober & Zaterdag 5 oktober

Diamonds Conference met Lisa Bevere

Speciaal voor vrouwen, van alle leeftijden en achtergronden, organiseert DoorBrekers Diamonds een tweedaagse conferentie met als host en spreker Ilona Paauwe, en dit jaar als speciale gast niemand minder dan Lisa Bevere. Lisa is een gepassioneerd spreker, vooral voor vrouwen en over de kracht van het Woord van God, dus dit wil je niet missen. Tickets zijn €45 p.p. Klik hier voor meer info en om je tickets te reserveren.

+ MNH, Barneveld


+ Zondag 13 oktober

Friends & Family

Tijdens Friends & Family tillen we gastvrijheid naar een hoger niveau en deze keer is dat niet anders. Hoe dat er precies uit gaat zien volgt nog via de website en social media.

+ Alle locaties