DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op zes locaties in Nederland: AmersfoortAmsterdamBarneveldDrechtstedenZeeland en Zwolle. 

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand is er een Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest met veel tijd voor worship en ministry. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH Barneveld, 19:00 uur
+ Zeelandhallen Goes, 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er in Barneveld een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen. Een chille hangout om te connecten met leeftijdgenoten tussen de 18-30 en samen te genieten van het leven. Aansluitend gaan we met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH Koffiebar Barneveld, 18:00 uur

Prayer & Worship Night Barneveld

Elke laatste zondag van de maand komen we in Barneveld bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. 
+ MNH Barneveld, 19:00 uur

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

 

Prayer & Worship Night Zeeland & Zwolle

In Zeeland en Zwolle komen we op een aantal woensdagavonden bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. Check op de pagina's van Zeeland en Zwolle voor data.

 


Overige events:

+ Zaterdag 21 december

Christmas Carols

Beleef kerst in een intieme en persoonlijke sfeer als we samen zingen voor onze koning Jezus. Zing mee met bekende Christmas Carols om de geboorte van Jezus te vieren en laat kerst opnieuw tot leven komen.

+ MNH Barneveld, 20:00 uur


+ Zondag 22 december

Family Christmas

Start kerst goed met een extra feestelijke Family Christmas op zondag 22 december om 10.30 uur op één van onze DoorBrekers locaties. Deze diensten voor het hele gezin zijn vol kerstsongs, een mooie boodschap en natuurlijk veel kerstplezier, speciaal gericht op kinderen.

+ Alle locaties, 10:30 uur

 

Kerstnacht 

Een unieke beleving waarin het kerstverhaal op een nieuwe manier tot leven komt, door fantastische live muziek, verrassende visuele effecten en een inspirerende boodschap. 

+ Amersfoort: Eenhoorn, 17:00 uur en 20:00 uur (deze diensten zijn identiek)
+ Barneveld: MNH, 19:00 uur
(deze dienst is identiek aan de kerstnachtdiensten op dinsdag 24 december in Barneveld)
+ Zwolle: Landstede, 17:00 uur en 20:00 uur 
(deze diensten zijn identiek)


+ Dinsdag 24 december

Kerstnacht 

Een unieke beleving waarin het kerstverhaal op een nieuwe manier tot leven komt, door fantastische live muziek, verrassende visuele effecten en een inspirerende boodschap. Op elk van onderstaande locaties zijn er twee identieke diensten.

+ Amersfoort: Eenhoorn, 19:00 uur en 22:00 uur
+ Barneveld: MNH, 19:00 uur en 22:00 uur
+ Zeeland: Theater de Mythe Goes, 19:00 uur en 22:00 uur


+ Vrijdag 10 en Zaterdag 11 januari

Bidden & Vasten

Aan het begin van het jaar zetten we tijd apart om te bidden en te vasten met als doel om ons te focussen op Gods stem en Zijn visie voor het nieuwe jaar. Tijdens de meetings is er veel tijd voor worship, ministry en korte input. 

+ Barneveld: MNH, 19:00 uur
+ Info over andere locaties volgt


+ Zondag 12 januari

Dopen

Je laten dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Je gelooft dat je in Jezus Christus een rechtvaardige bent en dat je een nieuw en eeuwig leven hebt ontvangen om in overwinning te leven. Wil je deze stap zetten, dan staat deze zondag het doopbad voor je klaar. De week ervoor, op zondag 5 januari, is er aansluitend aan de ochtenddienst een vrijblijvende informatiemeeting over dopen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

+ Alle locaties


+ Zaterdag 25 januari

LEAD

Of het nou gaat om het leiden van je gezin, een team, je connect, je bedrijf of je eigen leven: deze dag vol inspirerende input van ervaren leiders wil je niet missen. Naast input van Peter & Ilona Paauwe, hebben we Ps Glyn & Sophia Barrett van !Audacious church in Manchester te gast. Klik hier voor meer info en om je aan te melden. Toegang is gratis.

+ Barneveld: MNH, 10:00-16:00 uur


+ Zondag 26 januari

Diamonds Night

Een avond speciaal voor vrouwen: vol fun, gezelligheid, worship en inspirerende input. Een avond waar we elkaar inspireren en aanmoedigen in de kracht die God in ons heeft gelegd. Neem gerust vriendinnen, familie, buren of collega's mee, want het belooft weer een geweldige avond te worden met als speciale gast Ps Sophia Barrett van !Audacious church in Manchester. Klik hier voor meer info over Diamonds.

+ Barneveld: MNH, 19:00 uur