DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert DoorBrekers Youth het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met leeftijdgenoten tussen de 18-30 en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN

Bidden is de krachtmotor van de gemeente en ons eigen leven. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om met elkaar te bidden voor elkaar, voor de kerk, voor ons land. 
+ Barneveld, Zwolle & Zeeland: 20:00 - 21:15 uur
+ Data:
15 mei en 12 juni 

DoorBrekers TeamNight

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Barneveld, Zwolle & Zeeland: 20:00 - 21:00 uur
+ Data:
 29 mei en 26 juni  

 


Overige events: 

+ Zondag 12 mei

Healing Night met Andrew Kubala 

Maak een bijzondere Healing Night mee als we onze bevriende evangelist Andrew Kubala uit Australië te gast hebben. Andrew heeft een bijzondere gave van genezing en wonderen, waarmee hij harten weet te raken met de realiteit en de liefde van God. Dé avond om mensen mee naar toe te nemen die Gods genezing en liefde nodig hebben.

+ MNH, Barneveld, 19:00 uur


+ Zondag 19 mei

Launch DoorBrekers Amsterdam

Deze dag is het zover, de officiële start van onze nieuwste locatie: DoorBrekers Amsterdam. Vanaf nu elke zondag om 10:30 uur in de Amsterdome.

+ Amsterdome, Amsterdam, 10:30 uur


+ Zondag 26 mei

Diamonds Night

Een avond speciaal voor vrouwen: vol worship, fun, gezelligheid en goede input, een avond waar we elkaar inspireren en aanmoedigen in de kracht die God in ons heeft gelegd. Hou social media in de gaten voor meer info.

+ MNH, Barneveld, 19:00 uur