DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst op vijf locaties in Nederland: AlblasserdamAmsterdam, BarneveldGoes en Zwolle. De dienst in Barneveld wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen en wordt live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook

Kerk@Home om 10.30 uur

Kun je om wat voor reden dan ook niet naar de dienst komen, maar vind je het wel leuk om samen met anderen de diensten mee te maken? Dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. In een kleine en persoonlijke setting kijk je samen de online dienst, waar je gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er wekelijks een nieuwe aflevering van SuperKids Online, die elke zondag vanaf 8.00 uur beschikbaar is. Dit is een aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. Daarnaast is er op meerdere locaties een tof programma voor 0-3 jarigen (Little Kids) en voor kinderen van groep 1-8 (SuperKids) tijdens de dienst op zondag. Hoe dit eruit ziet, verschilt per campus. Voor deze Kids-programma's is het wel nodig om tickets te reserveren. Klik voor meer info en om tickets te reserveren op deze link.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Vanaf 13 september gaan veel Connects weer van start. Klik hier voor een overzicht van tientallen Connects op verschillende locaties, dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. 

 

 


Geplande events:  

+ Vrijdag 1 en Zaterdag 2 oktober 2021

Diamonds Conference

Deze conferentie is er speciaal voor vrouwen en bruist van creativiteit, gezelligheid, inspiratie en goede input. Met het thema 'I speak' zul je geïnspireerd worden over hoe je je invloed kunt vergroten door wat je spreekt. Dit jaar zal Ilona Paauwe het podium delen met pastor Holly Wagner als gastspreker, iemand met autoriteit en passie om vrouwen in hun volle vrijheid te zien komen. Conference tickets variëren van €25-45 per persoon. Klik hier voor meer info en om tickets te reserveren.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld


+ Zondag 17 oktober 2021

Dopen

Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van je geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Eén van de belangrijkste keuzes die je kunt maken in je leven. Wil jij meer weten of je aanmelden om je te laten dopen? Klik dan hier.

+ 10.30 uur
+ Alle locaties