DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst op vijf locaties in Nederland: Amsterdam, Drechtsteden, Midden Nederland, Zeeland en Zwolle. De dienst in Barneveld wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen en wordt live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook

SuperKids om 10.30 uur

Tijdens de dienst op zondag is er op elke locatie opvang voor 0-3 jarigen en een tof SuperKids-programma voor kinderen van groep 1-8. Hoe dit er precies uitziet, verschilt per campus. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we helpen je graag op weg. 

Ook is er elke zondag vanaf 8.00 uur een nieuwe aflevering beschikbaar van SuperKids Online, vol fun, worship, een proeflab en creatieve input. Voor de allerkleinsten is er een aflevering met de avonturen van Kwispel, de hond van Doortje en Brekertje. Abonneer je op het SuperKids YouTube-kanaal en mis niets!

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Klik hier voor een overzicht van tientallen Connects op verschillende locaties, dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. 

 

 


Geplande events:  

+ Zondag 4 december

Heart & Soul

Een zondag vol visie en missie voor de komende periode. Voel jij je betrokken bij DoorBrekers? Dan wil je deze zondag niet missen!

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Vrijdag 23 december

Kerstnachtdienst

Stap in de wereld van kerst en laat je meenemen door live muziek, kerstsongs, dans, verrassende visuele effecten en een inspirerende boodschap. Beleef het mee in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Vanaf zondag 4 december kun je hiervoor je gratis ticket reserveren.

+ 20.00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld


+ Zaterdag 24 december

Kerstnachtdienst

Stap in de wereld van kerst en laat je meenemen door live muziek, kerstsongs, dans, verrassende visuele effecten en een inspirerende boodschap. Beleef het mee in één van onderstaande locaties. Vanaf zondag 4 december kun je hiervoor je gratis ticket reserveren.

+ Midden Nederland
17.00 en 20.00 uur
Midden Nederland Hallen, Barneveld

+ Zwolle
19.00 uur
Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle

+ Zeeland
17.00 en 20.00 uur
Zeelandhallen, Goes


+ Zondag 25 december

Family Christmas

Geniet deze eerste kerstdag van een feestelijke dienst voor het hele gezin, vol kerstsongs, een mooie boodschap en natuurlijk veel kerstplezier, speciaal gericht op kinderen. Het is niet nodig om een ticket te reserveren. Je bent van harte welkom.

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Zondag 1 januari

Nieuwjaarsdag

Deze zondag zijn er geen diensten op onze locaties.


+ Zondag 1 t/m zondag 15 januari

Bidden & Vasten

Het nieuwe jaar starten we met een periode van Bidden en Vasten. Daarmee zetten we tijd apart om meer te connecten met God (bidden) en minder met onze eigen gedachten en die van de wereld (vasten). We willen God op de eerste plek zetten en Zijn stem en visie horen voor het nieuwe jaar. Tijdens deze periode zijn er twee Bidden & Vasten meetings om elkaar te helpen en inspireren in onze focus. Noteer deze meetings vast in je agenda:

Vrijdag 13 januari
+ 19.30 uur
+ Online

Zaterdag 14 januari
+ 19.30 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld en Zeelandhallen, Goes


+ Zondag 15 januari

Dopen

Geloof jij dat Jezus de Zoon van God is, Die voor jou is gestorven aan het kruis en daarna is opgestaan? Geloof je dat jij met Hem bent begraven, bent opgestaan in een nieuw leven en wil je Hem volgen de rest van je leven? Wacht dan niet langer en laat je dopen. Dat kan op elke DoorBrekers locatie. Klik hier voor meer info of om je aan te melden. 

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Zondag 15 januari

Holy Spirit Night

We sluiten onze periode van Bidden & Vasten af met een Holy Spirit Night, een avond waar we extra tijd nemen voor ministry. Deze keer hebben we Rob Rufus te gast. Iedereen is welkom.

+ 19.00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld en Zeelandhallen, Goes


+ Zaterdag 28 januari

LEAD

LEAD is een dag vol visie, inspiratie en praktische tools voor iedereen die wil groeien in leiderschap: in je persoonlijke leven, je kerk, je team, je werk, je gezin of je business. Naast input van leiders binnen DoorBrekers, hebben we Ps. Glyn Barrett van !Audacious Church in Engeland te gast. Ps Glyn is wereldwijd een veelgevraagde spreker, die je zal uitdagen en inspireren om door groeibarrières heen te breken. Reserveer hier je gratis ticket(s)!

+ 10.00-16.00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld


+ Zondag 5 februari

Diamonds Night

Als vrouw heb je een speciale plek in het koninkrijk van God. Tijdens de Diamonds Night moedigen we elkaar aan om de plek in te nemen die God ons geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus en met elkaar. We bidden, we aanbidden, we inspireren en genieten van gezelligheid, fun en connectie. Het is niet nodig om een ticket te reserveren, dus wees welkom en neem je vriendinnen mee.

+ 19.00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld


+ Vrijdag 10 - Zondag 12 februari 2023

Love4Life weekend

Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie pas getrouwd? Dan is Love4Life er voor jullie! Tijdens dit geheel verzorgde weekend leg je een fundament voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Naast veel één op één tijd met je (toekomstige) man of vrouw is Love4Life ook een geweldige tijd samen met andere stellen. Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

+ 19.00 uur
+ De Leperkoen, Lunteren