DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:15 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 5 september, 3 oktober, 31 oktober en 28 november 

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 19 september, 17 oktober, 14 november en 12 december 

 


Overige events:

+ 8 Juli t/m 26 Augustus

Stories of Jesus

Deze acht zomerse zondagen bij DoorBrekers zoomen we in op het leven van Jezus, de tijd dat Hij op aarde was. Er is nog zoveel meer te ontdekken en te leren van die tijd dat Jezus hier rondliep, vertelde over het Koninkrijk van God, mensen genas, 'rond ging goeddoende' (Handelingen 10), discipelen opleidde, over water liep, en natuurlijk nog veel meer.

Summer Sundays

Daarnaast hebben alle locaties met de Summer Sundays extra aandacht voor connectie, fun en ontspanning aansluitend aan de dienst, met verrassende elementen zoals een springkussen, hamburgers of ijsjes. Elke locatie op zijn eigen manier.

Vier locaties hebben daarbovenop nog één extra speciale feestelijke 'Bring Your Own' Summer Sunday Party, in een park of recreatieterrein in de buurt.

Amersfoort
Zondag 8 juli
Summer Sunday Party, Strand Nulde, Putten.
 

Zwolle
Zondag 8 juli
Summer Sunday Party aan het Wythmenerplas in Zwolle

 Zeeland
Zondag 26 augustus
Summer Sunday Party aan het Veerse Meer, locatie: Schelphoek, Wolphaarsdijk
 Drechtsteden
Zondag 8 juli
Summer Sunday Party in recreatiegebied Wevershoek in Ridderkerk

SummerKids

Tijdens de zomerperiode houdt SuperKids een aangepast programma. Alle kinderen starten de dienst bij de volwassenen in de zaal. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) gaan voor de preek naar hun eigen SummerKids programma, de kinderen van de bovenbouw (groep 5 t/m 8) blijven in de grote zaal bij de volwassenen.

Zomervakantie bij DoorBrekers

Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 31 augustus is het zomervakantie bij DoorBrekers, er zijn dan geen doordeweekse activiteiten en geen avonddiensten. Op alle locaties zijn er wel diensten op zondagochtend om 10:30 uur.


+ 31 Augustus t/m 2 september

WeAreUnite SUMMERCAMP 2018

Ieder eerste weekend van september organiseert DoorBrekers WeAreUnite SUMMERCAMP, een fantastisch weekend voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Of je voor het eerst mee gaat of voor de 10e keer, dit weekend blijft nieuw, verfrissend en levensveranderend.

+ Klik hier voor meer informatie en om je te registreren


+ Zondag 9 september

Release nieuwe album DoorBrekers Worship

Deze zondag is de release van het nieuwe worshipalbum van DoorBrekers Worship, dat we op zondag 1 juli 2018 met elkaar hebben opgenomen. Vanaf deze zondag is het album online te luisteren op Spotify en YouTube, en is het als eerste op elke DoorBrekers locatie te koop op CD.


+ Zaterdag 15 september

DoorBrekers LEAD met ps. Leo Bigger

DoorBrekers LEAD is een landelijke, inspirerende trainingsdag voor leiders, vrijwilligers en iedereen die het verlangen heeft mee te bouwen aan de lokale kerk, en het Koninkrijk van God in Nederland. Dit keer hebben we pastor Leo Bigger van de ICF Movement en ICF Zurich, te gast. Een inspirerende leider met een grote visie voor de kerk in Europa.

+ Klik hier voor meer informatie en registratie.


+ 5 & 6 oktober

Diamonds Conference CELEBRATE

Vrijdag 5 & Zaterdag 6 oktober 2018 is er de jaarlijkse Diamonds Vrouwenconferentie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een krachtig programma, speciaal voor vrouwen, met Nederlandse en internationale sprekers en het DoorBrekers Worshipteam.

+ Klik hier voor meer informatie en registratie.