DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op zes locaties in Nederland: AmersfoortAmsterdamBarneveldDrechtstedenZeeland en Zwolle. 

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand is er een Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest met veel tijd voor worship en ministry. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH Barneveld, 19:00 uur
+ Zeelandhallen Goes, 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er in Barneveld een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen. Een chille hangout om te connecten met leeftijdgenoten tussen de 18-30 en samen te genieten van het leven. Aansluitend gaan we met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH Koffiebar Barneveld, 18:00 uur

Prayer & Worship Night Barneveld

Elke laatste zondag van de maand komen we in Barneveld bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. 
+ MNH Barneveld, 19:00 uur

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

Prayer & Worship Night Zeeland & Zwolle

In Zeeland en Zwolle komen we op een aantal woensdagavonden bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. Check op de pagina's van Zeeland en Zwolle voor data.

 


Overige events:

+ Zondag 16 februari

Youth Gala

Geniet van een toffe avond in style met leeftijdgenoten tussen 12-18 jaar uit het hele land. Klik hier voor meer info en aanmelding.

+ Barneveld: MNH, 18:30-20:30 uur


+ Zondag 1 maart

Datenight 'Tussen de lakens'

Verloofd of getrouwd? Geniet dan van een romantische avond met waardevolle input van Peter & Ilona Paauwe op het gebied van relatie, communicatie en seks en tegelijkertijd de mogelijkheid samen te werken aan een nog sterkere relatie. Klik hier voor meer info en aanmelding.

+ Barneveld: MNH, 20:00 uur 


+ Woensdag 4 maart

Heart & Soul

Is DoorBrekers jouw thuis? Mis deze avond dan niet, want die zit vol inspiratie, visie en informatie over waar we staan als DoorBrekers en wat dat betekent voor het komende seizoen, ook voor jouw campus. Aanmelding vooraf is niet nodig.

+ Amersfoort: Theater De Kamers, Wezeperberg 1, 20:00 uur
+ Amsterdam: info volgt nog
Barneveld: MNH, 20:00 uur
+ Goes: Zeelandhallen, 20:00 uur
+ Zwolle: Landstede, 20:00 uur
+ Alblasserdam: Dinsdag 10 maart, 20:00 uur (let op: andere datum!)


+ Zondag 15 maart

Friends & Family

Deze dag nodigen we graag veel vrienden en familie uit voor een extra feestelijke zondag, inclusief een uitgebreid zelfgemaakte-taarten-buffet na afloop van de dienst en een toffe Superkids Party voor kinderen t/m groep 8.

+ Alle locaties


+ Vrijdag 10 april

Goede Vrijdag

Het Paasweekend starten we met een bijzondere Goede Vrijdag. Deze dag vieren we wat Jezus voor ons heeft gedaan, waardoor wij voor altijd vrij bij God kunnen komen.

+ Barneveld: MNH, 20:00 uur 
+ Goes: Zeelandhallen, 20:00 
uur


+ Zondag 12 april

Pasen en Dopen

Je laten dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Je gelooft dat je in Jezus Christus een rechtvaardige bent en dat je een nieuw en eeuwig leven hebt ontvangen om in overwinning te leven. Wil je deze stap zetten, dan staat deze zondag het doopbad voor je klaar. De week ervoor, op zondag 5 april, is er aansluitend aan de ochtenddienst een vrijblijvende informatiemeeting over dopen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

+ Alle locaties


+ Zondag 24 mei

Diamonds Night

Dé plek waar we als vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen met veel fun, gezelligheid, worship en inspirerende input. Kom samen met je vriendin, buurvrouw, collega, moeder, dochter of zus, maar ook als je (nog) niemand kent ben je van harte welkom. Ons team helpt je graag connecten met andere vrouwen. Toegang is gratis, maar vergeet niet te registreren.  

+ Barneveld: MNH, 19:00 uur