DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur
6 sep, 4 okt, 1 nov, 29 nov 

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ 20 sept, 15 nov, 13 dec

 


Overige events:

+ 1 t/m 3 september

WeAreUnite SUMMERCAMP

Het jaarlijkse WeAreUnite SUMMERCAMP is een te gek weekend voor alle tieners van 12 t/m 18 jaar. Het weekend is een mix van gave BATTLES, vette SERVICES en heel veel nieuwe vriendschappen op een toplocatie in Nederland. Het weekend waar levens worden vernieuwd door de kracht van de Heilige Geest. We bouwen aan een nieuwe generatie kerkbouwers die on fire zijn voor Jezus. Elk jaar zijn er tientallen tieners die voor het eerst mee gaan, dat is heel spannend, maar we willen je aanmoedigen te komen en zelf mee te maken hoe gaaf het is. Natuurlijk mag je al je vrienden meenemen!

+ Check hier de aftermovie van SUMMERCAMP 2016
+ Klik hier voor meer info en voor registratie


+ Zaterdag 9 september

DoorBrekers LEAD

DoorBrekers LEAD is een landelijke dag voor mensen die gepassioneerd zijn over het bouwen van de kerk in Nederland. Deze LEAD hebben we weer een volledig nieuw programma, inclusief een extra uitgebreide Business Stream voor ondernemers en business professionals. Ben jij een leider of vrijwilliger in je lokale kerk? Of ben je een ondernemer, enthousiast over de kerk en is het je verlangen mee te bouwen aan het Koninkrijk van God in Nederland? Blok de datum in je agenda en we zien uit naar je komst!

+ Klik hier voor meer informatie en registratie


+ Zondag 17 september

Introductiemeeting DoorBrekers Drechtsteden

DoorBrekers Drechtsteden is een nieuwe startup van DoorBrekers en start in september 2017. Op zondag 17 september om 16:30 uur is er een introductiemeeting. Deze middag praten we je bij over de visie en strategie en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten. Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Drechtsteden. Iedereen is welkom

+ Klik hier voor meer info over DoorBrekers Drechtsteden


+ 29 & 30 september

Diamonds Conference CROWNED

Diamonds Conference is een tweedaagse conferentie voor vrouwen van alle leeftijden. We komen samen om de plek in te nemen die God ons geeft. We verlangen te blijven groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontsteken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we elkaar aanmoedigen en inspireren. Je bent van harte welkom!

+ Klik hier voor meer informatie en registratie


+ Zondag 8 oktober

Dopen

Deze zondag heb je bij alle locaties van DoorBrekers de gelegenheid je te laten dopen. Dopen is een geweldige stap in je relatie met God. Je maakt een zichtbaar statement dat je Jezus wilt volgen in je leven. In je doop sterf je met Jezus en sta je met Hem op in een nieuw leven. Tijdens de Holy Spirit Night van zondag 8 oktober in de Midden Nederland Hallen in Barneveld (start 19:00 uur) dopen we met de Heilige Geest.

Op zondag 1 oktober is er aansluitend aan de ochtenddienst een doopinformatie meeting. Deze meeting is voor iedereen die zich wil laten dopen, maar ook voor iedereen die vragen heeft over de doop.

+ Klik hier om je aan te melden voor de doopinformatie meeting


+ 14 - 22 oktober

Herfstvakantie

Deze week heeft DoorBrekers herfstvakantie, dus geen doordeweekse activiteiten voor alle locaties. Dat geldt ook voor DoorBrekers Zwolle, die de week erop pas schoolvakantie heeft.


+ 17 - 24 oktober

DoorBrekers Reis naar Israël

In oktober 2017 reist DoorBrekers opnieuw naar het bijzondere land Israël. We trekken langs plekken waar Jezus heeft geleefd, gesproken en wonderen heeft gedaan. Door deze reis zullen Israël, de geschiedenis van Israel en veel verhalen uit de Bijbel opnieuw voor jou tot leven komen.

+ Klik hier voor meer informatie


+ Zondag 5 november

DoorBrekers 12,5 Year Celebration Party

DoorBrekers bestaat al weer 12,5 jaar. We zijn enorm dankbaar voor alles wat God in en door DoorBrekers heeft gedaan en we zijn ook vol verwachting over de toekomst. In ieder geval een mooie gelegenheid om feest te vieren.

Extra feestelijke ochtenddiensten: Start 10:30 uur
+ DoorBrekers Amersfoort
+ DoorBrekers Zeeland
+ DoorBrekers Zwolle

12,5 Years Celebration Party: Start 16:00 uur
+ Midden Nederland Hallen, Barneveld, voor iedereen

Meer informatie volgt.