DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 7 februari, 7 maart, 4 april, 30 mei, 27 juni

 


Overige events:

+ Vrijdag 13 t/m Zondag 15 april

Love 4 Life Weekend

Trouwen is een geweldige stap in je leven! Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Ter voorbereiding op je huwelijk hebben we een Love4Life weekend, waar je met andere stellen investeert in je toekomstig huwelijk.

Love4Life is een geheel verzorgd weekend waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt.

+ Klik hier voor meer informatie en registratie


+ Zondag 6 mei

Business Break

Deze zondagavond hebben we een Business Break met input van onder andere Peter Paauwe en Paul de Jong. Paul de Jong is senior pastor van Life in Auckland, Nieuw Zeeland en al jaren actief betrokken bij DoorBrekers. Life is een zeer invloedrijke kerk in Auckland en heeft verschillende succesvolle bedrijven waarmee de kerk een invloedrijke positie kan hebben in de maatschappij en met haar financiën niet alleen de kerk sterk bouwt, maar ook een gulle supporter is van lokale goede doelen en maatschappelijke projecten.

De Business Breaks zijn voor iedere ondernemer, zzp'er, manager, directeur of business professional en hun partner, van binnen of buiten DoorBrekers.

De Business Break is tegelijkertijd met het Youth Event van WeAreUnite in de Midden Nederland Hallen. Ouders met tieners kunnen deze twee evenementen met elkaar combineren.

+ Klik hier om je aan te melden voor de Business Break
+ 17:00 - 19:00 uur, Midden Nederland Hallen, Barneveld
+ Klik hier voor meer informatie over Kingdom Builders


+ Zondag 6 mei

Youth Event 'New Normal'

Een groots event voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Onze omgeving, social media en media willen voor ons bepalen wat normaal is. Maar wat is Gods's normaal voor ons? Dat, en nog veel meer, zoals te gekke battles, games, fun, connectie, lekker eten en worship.

+ Meld je hier gratis aan (ivm voorbereidingen voor catering)
+ Midden Nederland Hallen, 16:30 uur - 20:00 uur
+ Klik hier voor meer info over WeAreUnite


+ Zaterdag 9 juni

DoorBrekers Mannenevent

Boys will be boys... daarom organiseert DoorBrekers op zaterdag 9 juni een event speciaal voor mannen. Mannen die samen genieten van het leven en elkaar bemoedigen in hun leven met Jezus. Mannen die elkaar inspireren, hun positie innemen en actie ondernemen. Meer informatie volgt, maar zet deze datum vast in je agenda.


+ Zondag 10 juni

Dopen

Deze zondag is er op elke locatie van DoorBrekers de gelegenheid je te laten dopen. Dopen is een geweldige stap, je laat publiekelijk zien en maakt persoonlijk het statement dat je Jezus gaat volgen de rest van je leven. Door onder water te gaan word je één met Jezus' dood en sta je weer met Hem op in een nieuw leven.

Tijdens de Holy Spirit Night van zondag 10 juni in de Midden Nederland Hallen om 19:00 uur dopen we ook in vervulling met de Heilige Geest.

Wil je meer weten over de doop, heb je nog vragen over de doop of wil je je aanmelden om je te laten dopen? We komen graag met je in contact. Daarvoor houden we een doopinformatie meeting de week voorafgaand aan het dopen op zondag 3 juni, aansluitend aan de dienst. Registreer je hier.


+ Zaterdag 16 juni

Forever Young FEST

Forever Young FEST gaat into the woods! Pak je gouden plaktattoo's, je felgroene zonnebril en tanktops en maak je klaar voor midgetgolf en andere games, te gekke muziek, chill eten en drinken and more! Natuurlijk samen met al je vrienden!

+ Lokatie: Bosbad Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 232
+ Tijden: 17:00 t/m 23:00 uur
+ Meer info en registratie volgt binennkort


+ Zondag 24 juni

Diamonds Night 'JOY'

De tweede Diamonds Night van 2018. Een te gekke avond waar honderden vrouwen van alle leeftijden uit heel Nederland samenkomen voor inspiratie, onderwijs, woship, connectie, gezelligheid, fun en nog veel meer. We beginnen met om 19:00 uur en sluiten af met een afterparty die duurt tot ongeveer 21:30 uur. Je bent van harte welkom!

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld, 19:00 uur
+ Meer informatie over Diamonds


+ Zondag 1 juli

Live Recording DoorBrekers Worship

DoorBrekers Worship neemt deze zondagavond een nieuw Live-album op. Een mijlpaal in de geschiedenis van in Nederland geproduceerde worship. Deze avond wil je zeker niet missen. Meer info volgt.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld, 19:00 uur