DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst op vier locaties in Nederland: Amsterdam, BarneveldGoes en Zwolle. De dienst in Barneveld wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen en wordt live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook

SuperKids om 10.30 uur

Tijdens de dienst op zondag is er op elke locatie opvang voor 0-3 jarigen en een tof SuperKids-programma voor kinderen van groep 1-8. Hoe dit er precies uitziet, verschilt per campus. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we helpen je graag op weg. 

Ook is er elke zondag vanaf 8.00 uur een nieuwe aflevering beschikbaar van SuperKids Online, vol fun, worship, een proeflab en creatieve input. Voor de allerkleinsten is er een aflevering met de avonturen van Kwispel, de hond van Doortje en Brekertje. Abonneer je op het SuperKids YouTube-kanaal en mis niets!

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Klik hier voor een overzicht van tientallen Connects op verschillende locaties, dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. 

 

 


Geplande events:  

+ Donderdag 19 mei 2022

Campus Night Midden Nederland

Deze Campus Night is voor iedereen die betrokken is bij de campus Midden Nederland om samen te bouwen aan een sterke lokale campus. We delen updates en visie die specifiek onze campus aangaan en we nemen tijd om samen te bidden. Na afloop is er tijd voor connectie met een hapje en een drankje.

+ 20.00 uur
+ Midden Nederland Hallen


+ Zaterdag 11 juni 2022

WeLovePeople dag

Deze dag gaan we mensen in onze lokale omgeving een onvergetelijke dag bezorgen, bijvoorbeeld door middel van een autowasplein, een SuperKids-plaza, een tuinenactie, bloemen uitdelen, klussen of een sport- en spelochtend voor vluchtelingen en meer. Er zijn projecten rond al onze DoorBrekers-locaties en meedoen is simpel! Klik hier voor meer info en meld je aan.

+ Verschillende locaties in Nederland


+ Zondag 12 juni 2022

Business Break

Ben jij ondernemer of business professional? Dan ben je van harte welkom op de Business Break. Dé plek om als ondernemers samen te komen en geïnspireerd te worden in hoe je met jouw onderneming verschil kunt maken. Er is ook gelegenheid om te connecten met andere ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje. Verdere info volgt binnenkort.

+ 16.00-18.00 uur


+ Woensdag 15 juni 2022

Campus Night Zwolle

Deze Campus Night is voor iedereen die betrokken is bij de campus Zwolle om samen te bouwen aan een sterke lokale campus. We delen updates en visie die specifiek onze campus aangaan en we nemen tijd om samen te bidden. Na afloop is er tijd voor connectie met een hapje en een drankje.

+ 20.00 uur
+ Nieuwe Buitensociëteit Zwolle


+ Zaterdag 18 juni 2022

YTH Conference Day

Ben je tussen de 12-18 jaar en wil je met veel food, fun & friends ook investeren in je relatie met Jezus en wil je Zijn kracht ervaren in je dagelijkse leven? Dan is deze Conference Day er voor jou! Naast toffe games gaan we genieten van worship, ministry en goede input, met praktische tools voor je leven met God. De YTH Conference Day kost €15, incl. food. Klik hier voor meer info en om je ticket(s) te reserveren.

+ 14.00-21.00 uur
+ Midden Nederland Hallen


+ Zondag 19 juni 2022

Heart & Soul

Deze zondag zit vol visie en missie voor de komende periode. Noteer daarom de datum in je agenda en mis 'm niet.

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Zondag 26 juni 2022

Diamonds Night

Een bijzondere avond voor vrouwen vol fun, worship, inspirerende input en een gezellige afterparty met een hapje en een drankje. Diamonds is er om elkaar als vrouwen te inspireren en aan te moedigen in de unieke kracht die God in ons heeft gelegd. Iedere vrouw is van harte welkom, dus neem vooral vriendinnen mee!

+ 19.00 uur
+ Midden Nederland Hallen


+ Donderdag 30 juni 2022

Campus Night Midden Nederland

Deze Campus Night is voor iedereen die betrokken is bij de campus Midden Nederland om samen te bouwen aan een sterke lokale campus. We delen updates en visie die specifiek onze campus aangaan en we nemen tijd om samen te bidden. Na afloop is er tijd voor connectie met een hapje en een drankje.

+ 20.00 uur
+ Midden Nederland Hallen


+ Zondag 3 juli 2022

Dopen

Deze zondag is er gelegenheid om je te laten dopen. Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van jouw geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood om dat nieuwe leven met Hem te leven. Wil je meer weten over Dopen of je daarvoor aanmelden? Klik dan hier.

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Zondag 3 juli 2022

Holy Spirit Night

De Holy Spirit Night is een begrip binnen DoorBrekers: een bijzondere avonddienst met extra tijd voor en focus op ministry. Iedereen is van harte welkom.

+ 19.00 uur
+ Midden Nederland Hallen


+ Vrijdag 2 t/m Zaterdag 3 september 2022

SummerCamping

Ben jij tussen de 12-18 jaar en heb je zin in een toffe tijd vol fun, friends, food & faith? Dan is SummerCamping iets voor jou! Twee dagen kamperen met leeftijdgenoten in het midden van het land voor maar €55 p.p., inclusief eten, overnachting en faciliteiten. Klik hier voor meer info en om je tickets te reserveren.


+ Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022

Diamonds Conference

De Diamonds Conference is inmiddels een begrip binnen DoorBrekers. Dit weekend voor vrouwen staat bol van creativiteit, gezelligheid, fun, inspiratie en goede input. Naast Ilona Paauwe als oprichter, spreker en host van Diamonds, kun je input verwachten van inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Binnenkort vind je hier verdere info, inclusief een link om tickets te reserveren.

+ Midden Nederland Hallen