DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Team Night

Elke even week hebben we op woensdag om en om BIDDEN of TeamNight. Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier week nemen we specifiek de tijd om te bidden en aanbidden. Kort en krachtig! Op TeamNight nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur

Creative TeamNight

Elke tweede donderdag van de maand is er Creative TeamNight. Een te gekke avond voor iedereen die creatief is! Vol fun, connectie, input, worship en workshops.
+ MNH, 19:30 - 21:30 uur

 


Overige events:

+ Vrijdag 19 t/m zondag 21 mei

Love4Life weekend

Trouwen is een geweldige stap in je leven! Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Ter voorbereiding op je huwelijk hebben we een geheel verzorgd Love4Life weekend, waar je samen met andere stellen investeert in je toekomstig huwelijk.

+ Klik hier voor meer info en om je aan te melden


+ Zondag 18 juni & 2 + 23 juli

Watoto bij DoorBrekers

Het Watoto Kinderkoor komt met hun nieuwe tour Signs & Wonders terug naar DoorBrekers. Het Afrikaanse kinderkoor bestaat uit weeskinderen die hun ouders hebben verloren door oorlog of ziekte. De kinderen wonen in het Watoto dorp in Oeganda. Door muziek en dans vertolken ze de levensveranderende liefde van God. Het is een energieke mengeling van eigentijdse gospel en traditionele Afrikaanse ritmes, leuk voor alle leeftijden.

+ Zondag 18 juni: 10:30 uur, DoorBrekers Zeeland
+ Zondag 2 juli: 10:30 uur, DoorBrekers Barneveld
+ Zondag 23 juli: 10:30 uur, DoorBrekers Zwolle

+ Klik hier voor meer info en als je gastgezin wilt zijn


+ Zondag 25 juni

Dopen

Deze zondag is er op elke locatie van DoorBrekers de gelegenheid om je te laten dopen. Dopen is een belangrijke stap: je laat je oude leven achter en staat met Jezus op in een nieuw leven. De Bijbel zegt dat we één worden met Jezus' dood en opstanding.

Wil jij je laten dopen of heb je vragen over de doop? Op zondag 18 juni is er op elke locatie na de dienst een doopinformatie meeting.

+ Klik hier om je aan te melden voor de doopinformatie meeting


+ Zondag 25 juni

Diamonds Night

'YOU HAVE GIFTED ME' - Een inspirerende en gezellige avond met onderwijs, inspiratie, aanbidding en connectie, speciaal voor meiden en vrouwen van alle leeftijden.

+ 18:00 uur // Deuren open + Hapje & Drankje
+ 19:00 uur
// Start programma
+ Midden Nederland Hallen
// Barneveld


+ Zondag 2 juli

Zomerfeest

Deze zondag vieren we het jaarlijkse DoorBrekers Zomerfeest. Het einde van een geweldig seizoen en de start van de vakantieperiode. Elke locatie van DoorBrekers houdt het zomerfeest lokaal. Het Zomerfeest is een mix van ontspanning, lekker weer, water, barbecuen, activiteiten en heel veel connectie. Ben je een DoorBreker, dan is dit een niet-te-missen event. Meer details, tijden en locaties volgens, maar blok de datum vast in je agenda.