DoorBrekers Agenda


Als DoorBrekers houden we op dit moment alleen online diensten. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een online dienst via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en facebook

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleine en persoonlijke setting en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur SuperKids Online: een toffe aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. 

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. Ook in deze tijd gaan veel Connects in aangepaste vorm wel gewoon door. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per Connect. Neem contact op met de betreffende Connect voor meer info.

 

 


Geplande events: 

 

+ Vanaf 1 maart 2021

Basics

Wil je een stevig fundament leggen voor je leven en ontdekken wie je bent in Jezus Christus, dan is Basics echt iets voor jou. In deze door DoorBrekers ontwikkelde cursus leer je wat het betekent om als rechtvaardige te leven uit geloof, te leven in overvloed en wat het inhoudt dat Jezus Zijn gemeente zal bouwen. Vanaf 1 maart kun je instappen bij Basics, waarbij je de Basicslessen online volgt en die vervolgens persoonlijk bespreekt met een vaste Basics-coach van je eigen campus.  Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

+ Online


 

+ Vrijdag 1 en Zaterdag 2 oktober 2021

Diamonds Conference

Jouw waarde als vrouw en Gods bestemming op jouw leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen- dat is de missie van Diamonds. Daarom wil je deze onvergelijkbare tweedaagse conferentie als vrouw niet missen. Reserveer vast je ticket(s) via deze link.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld