DoorBrekers Agenda


Op dit moment komen we als DoorBrekers niet bij elkaar op onze gebruikelijke locaties, maar houden we onze diensten alleen online. Meer info daarover vind je hier. Onderstaande informatie is van toepassing wanneer meetings en evenementen weer gepland kunnen worden op alle locaties van DoorBrekers. Zodra er iets verandert in de situatie, laten we dat weten via onze nieuwsbrief. Wil je ook op de hoogte blijven en onze nieuwsbrieven ontvangen, klik dan hier.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op zes locaties in Nederland: AmersfoortAmsterdamBarneveldDrechtstedenZeeland en Zwolle. 

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand is er een Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest met veel tijd voor worship en ministry. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH Barneveld, 19:00 uur
+ Zeelandhallen Goes, 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er in Barneveld een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen. Een chille hangout om te connecten met leeftijdgenoten tussen de 18-30 en samen te genieten van het leven. Aansluitend gaan we met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH Koffiebar Barneveld, 18:00 uur

Prayer & Worship Night Barneveld

Elke laatste zondag van de maand komen we in Barneveld bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. 
+ MNH Barneveld, 19:00 uur

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

Prayer & Worship Night Zeeland & Zwolle

In Zeeland en Zwolle komen we op een aantal woensdagavonden bij elkaar om God te aanbidden en om te bidden voor de wereld om ons heen. Check op de pagina's van Zeeland en Zwolle voor data.

 


Overige events: 

+ Events in 2020

Aanpassing

Onze events zien er op dit moment anders uit. Wil je op de hoogte blijven, houd dan de nieuwsbrieven in de gaten. Krijg je de nieuwsbrieven nog niet? Schrijf je dan hier in.

+ Online 


+ Zondag 11 Oktober

Dopen

Dopen is iets krachtigs: een publiekelijk en zichtbaar statement van geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Eén van de belangrijkste keuzes die je kunt maken in je leven. Wil je meer weten of wil je je gelijk aanmelden om je te laten dopen? Klik dan hier.

+ Verschillende locaties