DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst op vijf locaties in Nederland: Amsterdam, Drechtsteden, Midden Nederland, Zeeland en Zwolle. De dienst in Barneveld wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen en wordt live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook

SuperKids om 10.30 uur

Tijdens de dienst op zondag is er op elke locatie opvang voor 0-3 jarigen en een tof SuperKids-programma voor kinderen van groep 1-8. Hoe dit er precies uitziet, verschilt per campus. Kom op zondag naar de Check-In balie in de foyer en we helpen je graag op weg. 

Ook is er elke zondag vanaf 8.00 uur een nieuwe aflevering beschikbaar van SuperKids Online, vol fun, worship, een proeflab en creatieve input. Voor de allerkleinsten is er een aflevering met de avonturen van Kwispel, de hond van Doortje en Brekertje. Abonneer je op het SuperKids YouTube-kanaal en mis niets!

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Klik hier voor een overzicht van tientallen Connects op verschillende locaties, dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. 

 

 


Geplande events:  

 

+ Vrijdag 10 - Zondag 12 februari 2023

Love4Life weekend

Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie pas getrouwd? Dan is Love4Life er voor jullie! Tijdens dit geheel verzorgde weekend leg je een fundament voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Naast veel één op één tijd met je (toekomstige) man of vrouw is Love4Life ook een geweldige tijd samen met andere stellen. Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

+ 19.00 uur
+ De Leperkoen, Lunteren