DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst op vijf locaties in Nederland: AlblasserdamAmsterdam, BarneveldGoes en Zwolle. De dienst in Barneveld wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen en wordt live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook

Kerk@Home om 10.30 uur

Kun je om wat voor reden dan ook niet naar de dienst komen, maar vind je het wel leuk om samen met anderen de diensten mee te maken? Dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. In een kleine en persoonlijke setting kijk je samen de online dienst, waar je gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er wekelijks een nieuwe aflevering van SuperKids Online, die elke zondag vanaf 8.00 uur beschikbaar is. Dit is een aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. Daarnaast is er op meerdere locaties een tof programma voor 0-3 jarigen (Little Kids) en voor kinderen van groep 1-8 (SuperKids) tijdens de dienst op zondag. Hoe dit eruit ziet, verschilt per campus. 

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

DoorBrekers Connect is het kloppende hart van DoorBrekers. Een plek waar je jezelf mag zijn en tegelijkertijd persoonlijk en geestelijk mag groeien. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Klik hier voor een overzicht van tientallen Connects op verschillende locaties, dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. 

 

 


Geplande events:  

+ Donderdag 23 december 2021

Kerst Nacht

Dit jaar hebben we weer een bijzondere Kerst Nacht die je niet wilt missen. Meer info volgt binnenkort. Vanaf zondag 12 december kun je hiervoor tickets reserveren.

+ 20.00 uur
+ MNH Barneveld


+ Vrijdag 24 december 2021

Kerst Nacht

Dit jaar hebben we weer een bijzondere Kerst Nacht die je niet wilt missen. Meer info volgt binnenkort. Vanaf zondag 12 december kun je hiervoor tickets reserveren.

+ 19.00 uur + 22.00 uur
+ MNH Barneveld


+ Zondag 26 december 2021

Family Christmas

Deze tweede kerstdag vieren we kerst met een dienst voor het hele gezin op elke DoorBrekers locatie. De dienst zit vol kerstsongs, een mooie boodschap en natuurlijk veel kerstplezier, speciaal gericht op kinderen. 

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Weekend 14-16 januari 2022

Bidden & Vasten weekend

Net als ieder jaar starten we het nieuwe jaar met een periode van Bidden & Vasten. Een tijd die we apart zetten om Gods visie en hart te horen voor het nieuwe jaar en je persoonlijke leven. Op vrijdag en zaterdag is er een speciale online meeting om met elkaar God te zoeken en Gods woorden met elkaar te delen.

+ Vrijdag en zaterdag
+ 19.00 uur

+ Online


+ Zondag 16 januari 2022

Dopen

Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van je geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Eén van de belangrijkste keuzes die je kunt maken in je leven. Je gelooft dat je in Jezus Christus een rechtvaardige bent en dat je een nieuw en eeuwig leven hebt ontvangen om in overwinning te leven. Wil jij hier meer over weten of je aanmelden om je te laten dopen, klik dan hier.

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Zondag 16 januari 2022

Holy Spirit Night

Het weekend van Bidden & Vasten sluiten we af met een bijzondere Holy Spirit Night met Arleen Westerhof. Arleen leidt samen met haar man Dick God’s Embassy Church in Amsterdam en is oprichter en voorzitter van de Nederlandse Profetische Raad. Arleen heeft scherpe profetische inzichten en weet dit gebalanceerd te brengen. We geloven dat dit een onvergetelijke avond zal worden.

+ 19.00 uur
+ MNH Barneveld


+ Zaterdag 29 januari 2022

LEAD

Een dag vol inspiratie en praktische tools om jouw leiderschap voor je persoonlijke leven, je kerk, je team, je werk, je gezin of je business te versterken. LEAD is er om jou te helpen groeien in je God-gegeven potentieel en je invloed te vergroten. Klik hier voor meer info en om tickets te reserveren.

+ 10.00-16.00 uur
+ MNH Barneveld


+ Weekend 11-13 februari 2022

Love4Life weekend

Love4Life is een speciaal weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Samen met andere stellen denk je na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

+ Vrijdag 19.00 uur
+ De Leperkoen, Lunteren