DoorBrekers Agenda

Hieronder vind je alle bijzondere data, meetings en evenementen van alle locaties van DoorBrekers. Meer weten? Check ook de pagina van de locatie van DoorBrekers die jij bezoekt.

Wil jij je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda?

 


Vaste events:

+ zondagen

Elke zondag dienst om 10:30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een dienst om 10:30 uur op vijf locaties in Nederland: Barneveld, Amersfoort, Zeeland, Zwolle en Drechtsteden.

Youth Event

Elke eerste zondagavond van de maand organiseert WEAREUNITE het maandelijkse Youth Event. Een energieke, inspirerende avond met veel fun, connectie en worship voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Avonden om groter te gaan denken en te groeien in je relatie met God.
+ MNH, Barneveld, 17:00 - 19:00 uur

Holy Spirit Night

Elke tweede zondagavond van de maand hebben we Holy Spirit Night. Een avond waar we specifiek stil staan bij de aanwezigheid en kracht van de Heilige Geest. Met veel tijd voor worship en gebed. Het is een avond om je persoonlijke relatie met God te verdiepen en de kracht van de Heilige Geest ruimte in je leven te geven om je leven te vernieuwen.
+ MNH, Barneveld, start 19:00 uur

Forever Young Hangout

Elke tweede zondag van de maand is er een Forever Young Hangout in de koffiebar in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een chille hangout om te connecten met andere young adults en samen te genieten van het leven. En natuurlijk gaan we vervolgens met z'n allen naar de Holy Spirit Night.
+ MNH koffiebar, Barneveld, start 18:00 uur

 

+ Doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden. Vind een plek die bij jou past.

DoorBrekers BIDDEN & Bijbelstudie

Bidden is de krachtmotor van de gemeente. Eens in de vier weken nemen we specifiek de tijd om te bidden, gecombineerd met een Bijbelstudie. Kort en krachtig!
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:15 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 5 september, 3 oktober, 31 oktober en 28 november 

DoorBrekers Team Night

Eens in de vier weken op woensdag hebben we DoorBrekers TeamNight. Hier nemen we tijd voor input, visie en cultuur voor DoorBrekers Teams. Ontspannen avonden vol fun, connectie en input. Iedereen is welkom.
+ Elke DoorBrekers locatie, 20:00 - 21:00 uur (Amersfoort en Barneveld samen)
+ Data: 19 september, 17 oktober, 14 november en 12 december 

 


Overige events:

+ 13 t/m 20 oktober

Herfstvakantie Zuid

Deze week zijn er in verband met de herfstvakantie geen doordeweekse activiteiten in DoorBrekers Zeeland.

+ 20 t/m 27 oktober

Herfstvakantie Midden & Noord

Deze week zijn er in verband met de herfstvakantie geen doordeweekse activiteiten in DoorBrekers Barneveld, Amersfoort, Zwolle en Drechtsteden.


+ Zondag 11 november

Dopen

Deze zondag is er ook de gelegenheid je te laten dopen. Je laten dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Je gelooft dat je in Jezus niet langer een zondaar bent, maar een rechtvaardige en je een nieuw en eeuwig leven hebt ontvangen om in overwinning te leven.

Tijdens de Holy Spirit Night, om 19:00 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, dopen we ook in de Heilige Geest.

Wil jij je laten dopen, of heb je vragen over de doop? Kom dan op zondag 4 november naar de doop informatie meeting, direct aansluitend aan de dienst.

+ Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.


+ Zondag 18 november

Ps. Jeffrey Rachmat bij DoorBrekers

Deze zondag is Pastor Jeffrey Rachmat bij DoorBrekers. Jeffrey heeft DoorBrekers de afgelopen jaren regelmatig bezocht. Hij is de oprichter en voorganger van JPCC, een invloedrijke en zeer snel groeiende kerk in Jakarta, Indonesië. Hij is een ervaren leider van leiders, heeft grote visie voor het bouwen van de kerk en heeft een groot hart voor Nederland. Deze zondag zal hij spreken op alle locaties van DoorBrekers.

Business Break met ps. Jeffrey Rachmat

Deze zondagavond hebben we een Business Break voor alle ondernemers en hun partners. Ondernemerschap is een gift van God. Hoe bouw je je onderneming op de principes van het Koinkrijk van God? Wat is verstandig rentmeesterschap? Wat zijn trends en hoe speel je daar op in? Een inspirerende avond voor ondernemers, zzp'ers, directeurs en business professionals. Jeffrey Rachmat, naast voorganger ook succesvol ondernemers, geeft deze avond input. Naast onderwijs is er ook ruimte voor netwerken en het ontmoeten van andere ondernemers.

+ Klik hier voor meer informatie en om je te registreren

Connect Leiders Training met ps. Alvi Radjagukguk

Deze zondag hebben we een bijzondere gastspreker die onze connectleiders en netwerkleiders komt trainen. Pastor Alvi Radjagukguk is verantwoordelijk voor alle connectgroepen in JPCC. Zijn passie is dat elke gelovige door connectgroepen geplant en gediscipeld wordt. Een inspirerende avond die ons zal helpen groeien in het discipelen van mensen.

+ Klik hier voor meer informatie en om je te registreren


+ Zaterdag 24 november

Creative Teamday met Jeff Crabtree

Als Jeff Crabtree in de buurt is moet je hem een microfoon geven om creatieve mensen te inspireren en te onderwijzen. Jeff is een internationaal erkende en succesvolle, creatieve mastermind. Hij is onder andere spreker, auteur, onderzoeker, filmmaker, award winning songwriter en music producer. Hij mentort, traint en coacht artiesten, kerken en teams op het inzetten van creativiteit.

Dien je bij DoorBrekers in een Creative Team, van Styling to Fotografie tot Cameraman, dan ben je van harte welkom op deze inspirerende trainingsdag voor creatives.

+ Meer informatie volgt, binnenkort kan je je hier registreren.