DoorBrekers Agenda


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een fysieke dienst in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, die live wordt uitgezonden via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook. Daarnaast zijn er fysieke diensten in Goes. Zowel voor de diensten in Barneveld als in Goes kun je tickets reserveren via deze link.

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleine en persoonlijke setting en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur SuperKids Online: een toffe aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. Ook is er in Barneveld een tof SuperKids programma voor kinderen t/m groep 4 tijdens de dienst op zondag. Reserveer daarvoor je ticket(s) via deze link.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Tijdens de zomervakantie blijven we graag geconnect met elkaar in een kleinere setting. Daarom zijn er verschillende Summer Connects waar je gemakkelijk kunt aansluiten. Klik hier voor meer info.

Buiten de zomervakantie is er ook DoorBrekers Connect. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. Na de zomer starten er weer tientallen Connects op verschillende dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. Houd de website in de gaten.

 

 


Geplande events:  

+ Juli en Augustus 2021

Summer Interest Connects

Geniet deze zomer volop van connectie met elkaar door samen leuke dingen te ondernemen. Van wandelen tot waterskiën, van barbecuen tot vissen. Klik hier voor meer info.


+ Vrijdag 3 en Zaterdag 4 september

SummerCamping

Ben jij tussen de 12-18 jaar? Ga dan mee naar SummerCamping: 24 uur kamperen en genieten van friends, food, fun & faith! Klik hier voor meer info en om je ticket te reserveren!

+ Start 18.00 uur (welkom vanaf 14.00 uur)
+ Voorthuizen


+ Zondag 12 september

Diensten per campus

Na de zomer gaan, naast campus Amersfoort/Barneveld in Barneveld en campus Zeeland in Goes, ook andere DoorBrekers-locaties weer van start met fysieke diensten. Dat betekent dat je vanaf 12 september op zondag ook weer welkom bent in Amsterdam, Drechtsteden en Zwolle. Houd de nieuwsbrieven en de locatie-pagina van jouw campus in de gaten voor het laatste nieuws.

+ 10.30 uur
+ Alle locaties


+ Zondag 12 september 2021

LEAD

LEAD is een avond vol input, inspiratie en tools om je te helpen groeien in leiderschap en een positieve impact te hebben in je persoonlijke leven, je relaties, de kerk, je werk en je business. Deze keer hebben we niemand minder dan ps. Seow How te gast bij DoorBrekers LEAD, een autoriteit op het gebied van leiderschap en het bouwen en organiseren van de kerk. Check voor meer info over LEAD en voor het reserveren van tickets deze link.

+ 19.00 uur
+ MNH Barneveld en Online via YouTube


+ Zondag 19 september 2021

Friends & Family

De perfecte zondag om vrienden en familie mee te nemen naar de dienst. Ook gaan we deze zondag kinderen voorstellen die in de afgelopen anderhalf jaar zijn geboren. Hebben jullie in deze periode ook een kindje gekregen die jullie willen voorstellen? Laat het ons weten via deze link en je ontvangt verdere info. 

+ 10.30 uur
+ Alle locaties 


+ Vrijdag 1 en Zaterdag 2 oktober 2021

Diamonds Conference

Deze conferentie is er speciaal voor vrouwen en bruist van creativiteit, gezelligheid, inspiratie en goede input. Met het thema 'I speak' zul je geïnspireerd worden over hoe je je invloed kunt vergroten door wat je spreekt. Dit jaar zal Ilona Paauwe het podium delen met pastor Holly Wagner als gastspreker, iemand met autoriteit en passie om vrouwen in hun volle vrijheid te zien komen. Conference tickets variëren van €25-45 per persoon. Klik hier voor meer info en om tickets te reserveren.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld