DoorBrekers Agenda


Als DoorBrekers houden we op dit moment alleen online diensten. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of wil je de DoorBrekers Agenda in jouw agenda? Klik dan op onderstaande button(s). 

                        


Vaste events:

+ elke zondag

Dienst om 10.30 uur

DoorBrekers houdt elke zondagmorgen een online dienst via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en facebook

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleine en persoonlijke setting en wil je nieuwe mensen leren kennen, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Er zijn meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil in hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

SuperKids vanaf 8.00 uur

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur SuperKids Online: een toffe aflevering vol fun, spel, worship, een proeflab en input. 

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Elke oneven week is er DoorBrekers Connect. De perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen, samen leuke dingen te ondernemen of om juist meer de verdieping te zoeken. DoorBrekers heeft tientallen connectgroepen op verschillende dagen en tijden, dus er zit vast iets voor je bij. Ook in deze tijd gaan veel Connects in aangepaste vorm wel gewoon door. Hoe dat er precies uitziet, verschilt per Connect. Neem contact op met de betreffende Connect voor meer info.

 

 


Geplande events: 

+ Vrijdag 14 mei 2021

Youth Online Event

Vrienden zijn enorm belangrijk en maken verschil in jouw leven. Maar hoe vind je gezonde vrienden en hoe zien die vriendschappen eruit? Tijdens dit Youth Online event hebben we het over 'Best Friends'. Dus blok de datum in je agenda, spreek af met vrienden of je connect en mis 'm niet.

+ Online via het DoorBrekers YTH-kanaal op YouTube


+ Zondag 30 mei 2021

Diamonds Night

Voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden is er weer een online Diamonds Night. Wat je precies kunt verwachten is nog een verrassing, maar het belooft weer een bijzondere avond te worden, die je als vrouw zal bemoedigen en inspireren. Dus zet de datum vast in je agenda.

+ Online via DoorBrekersOnline.nl, YouTube en Facebook


+ Vrijdag 1 en Zaterdag 2 oktober 2021

Diamonds Conference

Jouw waarde als vrouw en Gods bestemming op jouw leven ontdekken, in die kracht gaan staan en dat doorgeven aan anderen- dat is de missie van Diamonds. Daarom wil je deze onvergelijkbare tweedaagse conferentie als vrouw niet missen. Reserveer vast je ticket(s) via deze link.

+ Midden Nederland Hallen, Barneveld