DoorBrekers Youth

voor iedereen van 12 tot 18 jaar

Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van energie en leven. Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Wij willen levens om ons heen veranderd zien worden. Wij hebben het verlangen om de liefde van Jezus te zien doorbreken in onze levens en in die van onze vrienden, families en scholen.

Hoe ziet DoorBrekers Youth eruit?

Zondag

Op dit moment zijn er geen fysieke diensten, maar is er DoorBrekers Online. Kijk je thuis samen de dienst op zondag, of ga je naar een Kerk@Home met leeftijdgenoten? Zo is de dienst nog steeds een perfect moment om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te maken. Ook kun je praktisch helpen de kerk te bouwen door mee te draaien in een DoorBrekers Team. Klik hier voor meer info over mogelijkheden in een team en om je aan te melden.

 

 

Doordeweeks

Connecties zijn het hart van DoorBrekers Youth en we geloven dat je door die connecties zult groeien in de bestemming die God voor je heeft. Daarom is Youth Connect dé plek om geïnspireerd te worden, te groeien in je relatie met God en je plek te vinden in de kerk. 

Klik hier voor een overzicht van alle Young People connects. Selecteer jouw campus en kies bij doelgroep de gewenste leeftijd en je ziet een overzicht van de betreffende Youth Connects binnen jouw campus.

 

 

Youth Events

Op dit moment zijn er even geen live events. In de regel komen we als Youth van alle locaties een paar keer per jaar bij elkaar voor een tof event. Dat kan variëren van een Youth gala tot een 'Slip & Slide-party' of een Bible Bootcamp. Een absolute highlight is ons jaarlijkse Summercamp. 

DoorBrekers Youth Summercamp

Summercamp is een begrip binnen DoorBrekers Youth. Elk jaar houden we een fantastisch weekend vol te gekke battles, workshops, heel veel nieuwe vrienden, inspirerende diensten met toffe worship en onderwijs van jeugdsprekers, lekker eten en natuurlijk zijn we er samen op uit om te groeien in onze relatie met Jezus.


Contact

Wil je automatisch op de hoogte blijven van alle upcoming events of heb je een vraag aan DoorBrekers Youth?
Volg ons op jouw favoriete social media en/of neem dan contact met ons op via youth@DoorBrekers.nl.

 

facebook instagram