DoorBrekers Youth

voor iedereen van 12 tot 18 jaar

Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van energie en leven. Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Wij willen levens om ons heen veranderd zien worden. Wij hebben het verlangen om de liefde van Jezus te zien doorbreken in onze levens en in die van onze vrienden, families en scholen.

Hoe ziet DoorBrekers Youth eruit?

Zondag

Op dit moment zien onze fysieke diensten er op zondag anders uit dan we gewend zijn. Tieners kunnen op zondag gewoon bij elkaar zitten in de dienst, ook als je uit verschillende huishoudens komt. Dus spreek van tevoren af met je vrienden en bekenden en vergeet niet een gratis ticket te reserveren via DoorBrekers.nl/tickets. Nodig ook eens iemand uit die je nog niet zo goed kent. Zo blijft de dienst op zondag een perfect moment om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te maken en daarnaast praktisch te helpen de kerk te bouwen door mee te draaien in een DoorBrekers Team. Klik hier voor meer info over mogelijkheden in een team en om je aan te melden.

 

 

Doordeweeks

Connecties zijn het hart van DoorBrekers Youth en we geloven dat je door die connecties zult groeien in de bestemming die God voor je heeft. Daarom is Youth Connect de plek om geïnspireerd te worden, te groeien in je relatie met God en je plek te vinden in de kerk. 

Klik hier voor een overzicht van alle Young People connects. Selecteer jouw campus en kies bij doelgroep voor de gewenste leeftijd en je ziet een overzicht van de betreffende Youth Connects binnen jouw campus.

 

 

Youth Events

Een paar keer per jaar komen we als Youth van alle locaties bij elkaar voor een tof event. Dat kan variëren van een Youth gala tot een 'Slip & Slide-party' of een Bible Bootcamp. Een absolute highlight is ons jaarlijkse Summercamp. 

DoorBrekers Youth Summercamp

Summercamp is een begrip binnen DoorBrekers Youth. Elk jaar houden we een fantastisch weekend vol te gekke battles, workshops, heel veel nieuwe vrienden, inspirerende diensten met toffe worship en onderwijs van jeugdsprekers, lekker eten en natuurlijk zijn we er samen op uit om te groeien in onze relatie met Jezus.


Contact

Wil je automatisch op de hoogte blijven van alle upcoming events of heb je een vraag aan DoorBrekers Youth?
Volg ons op jouw favoriete social media en/of neem dan contact met ons op via youth@DoorBrekers.nl.

 

facebook instagram