Een toffe kinderkerk waar het elke week feest is


DoorBrekers SuperKids is een feest waarin alles om kinderen draait. Van jongs af aan worden ze meegenomen in de waarden van DoorBrekers en kunnen ze ervaren wat het betekent om een kerk te zijn.

De kidsband zorgt voor spetterende aanbidding, bijbelverhalen worden op een kinderlijke manier uitgelegd, het principe van het geven van tienden wordt uitgelegd, we bidden voor zieken en helpen kinderen in het maken van een keuze voor Jezus. Dat willen we doen op een flitsende, gave manier, met als uitgangspunt dat we kinderen willen connecten met God én met elkaar!

SuperKids vindt gelijktijdig plaats met de samenkomsten van DoorBrekers. Elke maand behandelen kinderen zowel gezamenlijk als in kleine groepjes op hun eigen niveau een thema.

SuperKids per locatie

Op alle locaties van DoorBrekers is er SuperKids. Hoewel we één kerk zijn, kan de dienst van SuperKids er per locatie iets anders uit zien. Kijk bij de locatie die jij bezoekt naar de specifieke informatie over SuperKids.

 

SuperKids in de zomer

Elk jaar in de zomerperiode (juli + augustus) verandert SuperKids in SummerKids. In die periode is er een gewijzigd programma voor de kinderen. Houd daarvoor de online agenda in de gaten of bekijk de pagina van jouw locatie.

Meer weten?

Mail naar SuperKids@DoorBrekers.nl.