SuperKids op zondag

Kinderen van 0-12 jaar zijn elke zondag welkom bij SuperKids voor een toffe kinderkerk! Dé plek om op een leuke, creatieve en inspirerende manier een relatie te ontwikkelen met Jezus en met leeftijdgenoten.

  • De allerkleinsten (0-3 jaar) worden opgevangen door een enthousiast oppasteam dat werkt volgens de normen van een professioneel kinderdagverblijf. Je kinderen zijn dus in veilige handen, waardoor je helemaal ontspannen de diensten kunt bezoeken. Ons team houdt zoveel mogelijk rekening met het dagelijkse ritme van kinderen, bijvoorbeeld als het gaat om slapen, eten en medicijngebruik. En mocht je kind een keer niet lekker in zijn of haar vel zitten, dan brengen we je natuurlijk meteen op de hoogte.
  • Voor kinderen van groep 1-8 is er een geheel verzorgd programma met toffe input, worship, eten, drinken en fun! Een toffe plek om te connecten met Jezus, én met elkaar in leeftijdsgerichte connectgroepen. 

Per campus kan het iets verschillen hoe SuperKids is ingedeeld, afhankelijk van het aantal kinderen en beschikbare ruimtes. Als je op zondag bij de Check-In balie komt, vertellen we je graag meer. 

DoorBrekers is een jonge gemeente met veel kinderen. Om ervoor te zorgen dat iedere ouder/verzorger regelmatig zelf de dienst kan bezoeken, is SuperKids voor en door ouders/verzorgers. Kom je op regelmatige basis bij DoorBrekers en breng je je kinderen bij SuperKids, dan vinden we het het fijn als je meedraait in het SuperKids-team. Aanmelden kan via deze link, vink daarin dan het SuperKids-team aan en we nemen contact met je op.

___________________________________________________________________________________________

SuperKids Online

SuperKids is ook Online te vinden! Elke zondag vanaf 8.00 uur is er een nieuwe SuperKids Online aflevering boordevol avonturen van de Avonturier en Profsnor, worship en een leuke quizz. Voor de allerkleinsten is er een aflevering met de avonturen van Kwispel, de hond van Doortje en Brekertje. Abonneer je op het SuperKids YouTube-kanaal en mis niets!