DoorBrekers Youth is voor iedereen van 12 t/m 18 jaar

We geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van energie en leven. We willen levens om ons heen veranderd zien worden. Wij hebben het verlangen om de liefde van Jezus te zien doorbreken in onze levens en in die van onze vrienden, families en scholen.

Wat doen wij

Youth Connect

Connecties zijn het hart van DoorBrekers Youth en we geloven dat je door die connecties zult groeien tot de bestemming die God voor je heeft. Ze zijn fun en maken je leven veel leuker! Er zijn verschillende Connect Groepen.

Het overzicht vind je in het DoorBrekers Connect overzicht.

 

Youth Event

Iedere eerste zondagavond van de maand hebben we met de jeugd van DoorBrekers een energieke, inspirerende avond met aanbidding. We dagen je deze avond uit om groter te denken en te groeien in je relatie met God. De avond duurt van 17:00 – 19:00 uur. Wij geloven dat deze avonden episch en levens veranderend zijn! Dus voel jij je nog jong? Dan ben je van harte welkom!

Locatie: Midden Nederland Hallen, Barneveld
Tijd: 17:00 - 19:00 uur

 

DoorBrekers Youth Summercamp

Elk jaar houden we een te gek summercamp. Van vrijdagmiddag tot en met zondagavond beleef je met honderden andere tieners een fantastisch weekend vol te gekke battles, inspirerende diensten met toffe worship en onderwijs van jeugdsprekers, worskhops, lekker eten, heel veel nieuwe vrienden en natuurlijk zijn we er samen op uit om te groeien in onze relatie met Jezus.

Datum 2019: vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september
Klik hier voor meer informatie en om je te registreren


Contact

Wil je automatisch op de hoogte blijven van alle upcoming events of heb je een vraag aan DoorBrekers Youth.
Volg ons op jouw favoriete social media en/of neem dan contact met ons op via youth@DoorBrekers.nl.

 

facebook instagram