Arleen Westerhof

De Zuid Afrikaanse Arleen Westerhof is, samen met haar man Dick, oprichter en voorganger van God’s Embassy Amsterdam

Spreker

Arleen is een sterke communicator die regelmatig spreekt op conferenties in binnen- en buitenland. Wereldwijd wordt zij gewaardeerd om haar profetische inzichten en gebalanceerde onderwijs.

Arleens passie

Arleens passie is om door profetie mensen toe te rusten om transformatie te brengen in verschillende invloedssferen van de maatschappij. Ze traint en adviseert mensen over de hele wereld over het verstaan van Gods stem voor hun eigen leven, hun bediening, bedrijven, organisaties en steden. Met haar opleidingsachtergrond (doctoraat in scheikunde) en ervaring in zowel de zakenwereld, christelijke bediening, onderwijs en als adviseur heeft zij unieke inzichten te brengen in hoe je in een situatie of in een omgeving een verandering kan brengen.

Initiatieven

Arleen heeft verschillende organisaties en stichtingen opgericht, waaronder de Nederlandse Profetische Raad en de stichting Living in Your Destiny, die als doel heeft om mensen te helpen functioneren in hun specifieke, van God ontvangen, roeping. Tevens is ze initiatiefnemer van de Economic Summit, een organisatie die politici, economen en CEO’s adviseert.

Arleen and Dick wonen in Amsterdam.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd