Dienst bijwonen

Inmiddels zijn we ruim een jaar online kerk en hoe goed dit ook gaat, we willen graag weer toe naar een vorm van fysiek samenkomen. Gezien de capaciteit van onze MNH-locatie (ca. 2500 zitplaatsen) kunnen we dat op een veilige manier doen. Daarom is het vanaf 11 april voor een beperkte groep mogelijk om als bezoeker bij de dienst aanwezig te zijn. Dit geldt voor iedereen van 12 jaar en ouder. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we op korte termijn helaas nog geen mogelijkheden. Zodra de situatie het toelaat, willen we dat ook weer gaan oppakken.

Gezien de grootte van onze locaties zullen we dit nu alleen in de MNH doen. Voor andere campussen geldt dat we continu zullen kijken, in overleg met de betreffende campusleider, of en hoe een campus (deels) kan openen.

TICKETS

Om alles zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen binnen de RIVM-richtlijnen, is het nodig om van te voren een gratis ticket te reserveren via DoorBrekers.nl/tickets of via de button hieronder. Tickets zijn steeds een week van tevoren beschikbaar vanaf zondag 12.00 uur. We zullen continu inspelen op de actuele situatie, wat betekent dat het aantal beschikbare tickets kan verschillen per zondag. Verdere praktische info vind je via de button hieronder, bijvoorbeeld hoe je een reservering (deels of in zijn geheel) kunt annuleren.

         


SAMEN KERK ZIJN

Naast deze diensten blijven ook de Kerk@Homes actief, zodat je de online dienst nog steeds bij jou in de buurt samen kunt meemaken. Ook het SuperKids Online programma gaat gewoon door. 

We houden er rekening mee dat de situatie tussentijds kan veranderen en dat we flexibel moeten blijven. Laten wij in elke situatie naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Kerk zijn we samen en dat doen we samen.