DoorBrekers Youth

voor iedereen van 12 tot 18 jaar

Wij zijn een jonge generatie vol van energie en leven. Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Wij willen levens om ons heen veranderd zien worden. Wij hebben het verlangen om de liefde van Jezus te zien doorbreken in onze levens en in die van onze vrienden, families en scholen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe ziet DoorBrekers Youth eruit?

Zondag

Elke zondag zijn er diensten op verschillende locaties. Op sommige locaties is er op zondag na afloop van de dienst een 'Youth Hangout': een plek waar je makkelijk andere tieners leert kennen. Je kunt hier na de dienst gewoon naar toe komen.

Wat ook heel tof is, is dat je op zondag praktisch mee kunt draaien in een DoorBrekers Team: een perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te maken; om je talenten te ontwikkelen en samen met anderen iets tofs neer te zetten. Klik hier voor meer info over mogelijkheden in een team en om je aan te melden.

 

 

Doordeweeks

Connecties zijn het hart van DoorBrekers Youth en we geloven dat je door die connecties zult groeien in de bestemming die God voor je heeft. Daarom is Youth Connect dé plek om vriendschappen te bouwen, geïnspireerd te worden, te groeien in je relatie met God en je plek te vinden in de kerk. 

Klik hier voor een overzicht van alle Young People connects. Selecteer jouw campus en kies bij doelgroep de gewenste leeftijd en je ziet een overzicht van de betreffende Youth Connects bij jou in de buurt.

 

Youth Events

Een paar keer per jaar komen we als Youth van alle locaties bij elkaar voor een tof event, bijvoorbeeld voor een Youth gala, een 'Slip & Slide-party', een Bible Bootcamp en het jaarlijkse SUMMERCAMP in augustus als een absolute highlight. Houd deze webpage in de gaten of volg ons op social media (via de links onderaan deze webpage).

 


Contact

Wil je automatisch op de hoogte blijven van alle upcoming events of heb je een vraag aan DoorBrekers Youth?
Volg ons op jouw favoriete social media en/of neem contact met ons op via youth@DoorBrekers.nl.

facebook instagram

Is jouw tiener betrokken bij DoorBrekers Youth en wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt bij DoorBrekers Youth? Speciaal voor ouders/verzorgers van tieners is er per campus een groepsapp beschikbaar die je up-to-date houdt over DoorBrekers Youth. In deze groepsapp kan niet gereageerd worden, om onnodige spam te voorkomen. Interesse voor deze groepsapp? Neem contact met ons op via youth@DoorBrekers.nl