12 juni 2022

Jefta en zijn innerlijke strijd

In deze preek laat David zien wat er gebeurt als God ons iets wil geven en wij meer bezig zijn met wat wij moeten doen. We kunnen nooit teruggeven wat God al gegeven heeft. Tegelijkertijd gebeurt er ook niets als we niet in beweging komen. In deze preek gaat David in op dit spanningsveld aan de hand van het leven van Jefta en zijn innerlijke strijd.

David de Vos
categorie: Leiderschap

Gerelateerde blogs

Waarom DoorBrekers Simply Jesus Pasen annuleert.

Paasweekend gaat door.

DoorBrekers gaat door met groots opgezette Paasweekend met een Worship Night op Goede Vrijdag, een doopdienst op zondagmorgen en een Holy Spirit Night op zondagavond. Wel heeft DoorBrekers besloten de Simply Jesus Paasconferentie met David de Vos niet te laten doorgaan. Dit besluit is genomen door het Lead-team en bestuur van DoorBrekers.

Hoe bid je met kinderen?

Hoe kunnen wij, als ouders, onze kinderen helpen te bidden, zodat zij een levende relatie ontwikkelen met Jezus?

DoorBrekers SuperKids

Als jouw leven schudt

Zoals een aardbeving alles laat schudden, kunnen er dingen in je leven gebeuren, die alles doen schudden…

Ilona Paauwe

Het kantelpunt van de wereld

Als je kijkt naar alle wereldgodsdiensten, wordt duidelijk wat het christendom uniek maakt: andere godsdiensten hebben Christus niet.

Peter Paauwe

De grote Regisseur van Pasen

Elk jaar vieren we Pasen. Pasen is als een film, waarvan God de grote Regisseur is. In de Bijbel lezen we scenes in het Oude Testament en de vervulling
Jordy Kroon

Vernieuw je denken

Nadat het volk Israël was verlost uit de slavernij, liep het geen rechtstreekse route naar het beloofde land. Hun weg kostte tijd en liep via de woestijn.

Jordy Kroon

Maak de balans op

Ons leven is als een estafetterace, waarbij wij het stokje moeten overpakken van de generaties vóór ons. Jij bent geselecteerd…

Peter Paauwe

Vrede in je financiën

Om echte vrede te ervaren, is het belangrijk dat elk aspect van je leven buigt voor God. Ook je financiën.

Peter Paauwe

Vrede in je relaties

Of het nou gaat om een liefdesrelatie, vriendschappen, relaties in de kerk of op je werk: relaties werken alleen als het dienende relaties zijn.

Peter Paauwe
Waar
Levens
Worden
Vernieuwd