Parttime Internship


Ben jij gepassioneerd voor het bouwen van de kerk en wil je dat levens worden vernieuwd? Als Parttime Intern bouw je negen maanden anderhalve dag per week mee aan DoorBrekers door een combinatie van onderwijs en praktijk, met een sterke focus op cultuur en leiderschap.

Internship streams

EVENTS & PRODUCTION

Bouw achter de schermen op organisatorisch of technisch gebied mee aan moderne en vernieuwende diensten en events van DoorBrekers.

 

CREATIVE


Zet jouw talent in om de boodschap van de kerk te brengen op een creatieve en eigentijdse manier, door o.a. film, fotografie, design, tekst en muziek.

 

PEOPLE


Bouw actief mee in de organisatie en aansturing van People binnen DoorBrekers, bijvoorbeeld bij Teams, Connect, Care en Step One.

 

YOUNG
PEOPLE


Investeer in de jonge generatie door Gods hart te laten zien, zowel persoonlijk, geestelijk als organisatorisch. Dat kan bij Little, SuperKids, WeAreUnite en Forever Young.

 

CAMPUS SUPPORT

Bouw mee op je eigen campus en ondersteun je lokale leiders in de organisatie en aansturing binnen de campus.

Hoe ziet een internship week eruit

Dinsdag

  • Ochtend: Onderwijs op de staffmeeting, live lessen en videoteaching.
  • Middag: Praktijk bij een vaste praktijkleider passend bij de geselecteerde stream (in overleg kan je ook kiezen voor een andere middag)

Zondag

  • Gemiddeld eens in de twee weken draai je mee in een DoorBrekers Team. Het uitgangspunt is het team waar je nu al deel van bent op je eigen campus. Daarnaast ga je meedraaien in tenminste één ander team om zo je ervaring en skills te verbreden.

Overige

  • Daarnaast bouw je actief mee bij extra diensten en events zoals bijvoorbeeld DoorBrekers LEAD, Diamonds Events en Kerst.

Praktische informatie

  • Je bent 21 jaar of ouder
  • Je hebt Basics 1 t/m 3 afgerond
  • Je kunt Engelstalige videoteachings volgen
  • Het Parttime Internship loopt van dinsdag 18 september t/m zondag 16 juni
  • Tijdens schoolvakanties (regio midden) ben je doordeweeks vrij
  • Kosten zijn € 50,- p/m (inclusief lesmateriaal en overheadkosten)

Aanmelding en selectie

Meld je aan voor 1 mei 2018.

Stuur je motivatiebrief (met vermelding van je stream-voorkeur) en je CV naar info@DoorBrekers.nl. Hierna zullen we je vragen een aantal testen in te vullen. Naar aanleiding van je brief, CV en testuitslagen starten we een selectieprocedure en zullen we gesprekken plannen voor donderdag 17 mei 2018. Voor meer info en vragen kun je mailen naar info@DoorBrekers.nl.