DoorBrekers Online Kerk

Online diensten
Beleef elke zondag onze online diensten mee om 9.00 en 10.30 uur via doorbrekers.online, facebook.com/doorbrekers of youtube.com/doorbrekers en abonneer je op ons youtubekanaal. Kijk nu de online diensten samen met anderen en vier zo Kerk@Home. Klik hier voor meer info.

SuperKids - de kinderkerk waar het elke week feest is
Voor kinderen van de basisschoolleeftijd is er een tof online SuperKids programma. Elke week zijn er verschillende filmpjes, quizjes, verhalen, testjes en nog veel meer leuke dingen waarmee je kind een onvergetelijke en leerzame tijd zal hebben. Volg SuperKids via Facebook.com/DoorBrekersSuperKids of Instagram.com/DoorBrekersSuperKids en je zult zonder moeite je huiskamer omtoveren tot een toffe kinderkerk.

Vul je gebedskaart online in
Bidden en danken zijn enorm krachtig. Daarom willen we tijdens onze online diensten met elkaar bidden en danken voor ingevulde gebedskaarten. Deze gebedskaarten zijn digitaal beschikbaar via deze link, die je gedurende de hele week kunt invullen.

Avondmaal
We geloven dat het krachtig is om regelmatig tijd te nemen om avondmaal te vieren, zowel thuis als tijdens de online dienst (elke eerste zondag van de maand). Doe ook mee en zorg dat je de benodigdheden alvast in huis hebt. We geloven dat God Dezelfde is en dat Hij hier krachtig doorheen werkt.

DoorBrekers Care
Net als anders loopt de zorg voor elkaar via DoorBrekers Connect en Team. Wanneer meer zorg of meer expertise nodig is, kan een connect- of teamleider contact opnemen met DoorBrekers Care.

Overige meetings
Alle niet-noodzakelijke face-to-face meetings zijn vervallen tot nader bericht, waaronder de Holy Spirit Night en Prayer & Worship.

Wil je geen info missen van alle ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de DoorBrekers nieuwsbrieven via deze link