DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen. Hieronder lees je meer over hoe DoorBrekers Online eruit ziet.

Peter & Ilona Paauwe  
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
  

 

+ zondag

Online dienst om 10.30 uur

Naast de fysieke locaties is DoorBrekers een online kerk met elke zondag een online dienst om 10.30 uur. Doe mee via YouTube, Facebook of DoorBrekersOnline.nl.

Kerk@Home om 10.30 uur

Vind je het leuk om in een kleine en persoonlijke setting de online diensten samen met anderen mee te maken en nieuwe mensen te leren kennen? Start dan een Kerk@Home. Klik hier voor meer info.

SuperKids

Voor kinderen van de basisschool is er elke zondag vanaf 8.00 uur een tof online SuperKids programma met onder meer een quiz, proeflab, worship en input. 

Gebedskaarten

Bidden en danken zijn enorm krachtig. Daarom bidden en danken we elke week voor ingevulde gebedskaarten. Heb jij iets waarvoor je wilt bidden of danken, vul dan hier een digitale gebedskaart in en we nemen dit mee. Je kunt een gebedskaart gedurende de hele week invullen.

Avondmaal

We geloven dat het krachtig is om regelmatig tijd te nemen om avondmaal te vieren, zowel thuis als tijdens de dienst (elke eerste zondag van de maand). Doe ook mee en zorg dat je de benodigdheden alvast in huis hebt. We geloven dat God Dezelfde is en dat Hij hier krachtig doorheen werkt.

 

+ doordeweeks

DoorBrekers Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom is er DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Ook online.

Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Basics kun je gemakkelijk online volgen.

DoorBrekers Care

Zorgen voor elkaar doen we samen. Zijn er vragen of bijzonderheden, bespreek dit dan met je connect- of teamleider of in je Kerk@Home. Wanneer meer zorg of meer expertise nodig is, kan je host, connect- of teamleider contact opnemen met DoorBrekers Care.

Nieuw bij DoorBrekers

Ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit korte, informele momenten met inspirerende video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over hoe DoorBrekers is ontstaan, onze missie en visie, onze cultuur en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Starten kan op elk gewenst moment en is niet gebonden aan bepaalde data. Meld je aan voor Step.One via deze link en we nemen contact met je op voor verdere info.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle DoorBrekers nieuws en ontwikkelingen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.