DoorBrekers Online Kerk

Elke zondag hebben we online diensten om 9.00, 10.30 en 12.30 uur via doorbrekers.onlinefacebook.com/doorbrekers 
of youtube.com/doorbrekers en abboneer je op ons youtubekanaal.

 

Elke woensdag online connect met Peter&Ilona Paauwe

Vanaf woensdag 25 maart is er elke woensdag van 20-21 uur een online Connect met Peter & Ilona, waar we elke week een thema bespreken, tijd nemen om te bidden en avondmaal te vieren.

 

DoorBrekers Online Basics 2

Elke donderdag online Basics

Naast de online Connect starten we met een online Basics 2, die vanaf donderdag 26 maart elke donderdag van 20-21 uur te volgen is voor wie wil. Basics 2 bestaat uit 9 lessen die je helpen om ondanks de omstandigheden in overwinning te leven. 

 

 SuperKids - De kinderkerk waar het elke week feest is.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt om het beste SuperKids programma voor jouw kids te maken. Elke week zullen er verschillende filmpjes, quizjes, verhalen, testjes en nog veel meer leuke dingen online gezet worden. Dus zorg dat je SuperKids volgt op Facebook of Instagram en je zult zonder moeite je huiskamer omtoveren tot een toffe kinderkerk! 

Volg SuperKids op instagram.com/DoorBrekersSuperKids en Faceboook.com/DoorBrekersSuperKids


Vul je gebedskaart online in
Bidden en danken zijn enorm krachtig. Daarom willen we tijdens onze online diensten met elkaar bidden en danken voor ingevulde gebedskaarten. Deze gebedskaarten zijn nu digitaal beschikbaar via deze link, die je gedurende de hele week kunt invullen.

Avondmaal
We geloven dat het krachtig is om regelmatig tijd te nemen om avondmaal te vieren, zowel thuis als in de DoorBrekers online meetings. Doe ook mee en zorg dat je de benodigdheden alvast in huis hebt. We geloven dat God Dezelfde is en dat Hij hier krachtig doorheen werkt.

DoorBrekers Care
Net als anders loopt de zorg voor elkaar via DoorBrekers Connect en Team. Wanneer meer zorg of meer expertise nodig is, kan een connect- of teamleider contact opnemen met DoorBrekers Care.

Overige meetings
Alle andere niet-noodzakelijke face-to-face meetings vervallen tot nader bericht, waaronder de Holy Spirit Night en Prayer & Worship.

Scandal of Grace - Online Experience
Noteer vast Goede Vrijdag-avond 10 april in je agenda voor een bijzondere online experience: Scandal of Grace.

Wil je geen info missen van alle ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de DoorBrekers nieuwsbrieven via deze link