DoorBrekers LEAD is een inspirerende dag voor iedereen die enthousiast is over het bouwen van een lokale kerk. Wat in 2015 begonnen is leiderschapsdag voor DoorBrekers is uitgegroeid tot een terugkerende landelijke trainingsdag voor leiders, vrijwilligers en iedereen die het verlangen heeft mee te bouwen aan het Koninkrijk van God in Nederland.

 

WANNEER
DoorBrekers LEAD wordt twee keer per jaar gehouden. Elke vierde zaterdag van januari en elke tweede zaterdag van september. De locatie is de Midden Nederland Hallen in Barneveld, het nieuwe gebouw van DoorBrekers dat eind 2016 in gebruik is genomen.

Eerstvolgende data
Zaterdag 27 januari 2018 (klik hier voor meer info en registratie)
Zaterdag 8 september 2018

 

SPREKERS
Peter en Ilona Paauwe hosten DoorBrekers LEAD. Zij zijn oprichters en senior pastors van DoorBrekers. Hun roeping en passie is dat het Koninkrijk van God doorbreekt door de kracht van de Heilige Geest in het leven van elk persoon. Ze dromen van lokale kerken waar het gonst van mensen die God zeven dagen in de week gepassioneerd dienen. Een gemeente waar jong en oud met groot plezier en in alle vrijheid de ruimte krijgen hun volle potentieel van gaven en talenten in te zetten voor God.

Naast Peter en Ilona, en verschillende mensen van het DoorBrekers TEAM, zijn er regelmatig gastsprekers van binnen- en buitenland op DoorBrekers LEAD. Pioniers en experts op het gebied van leiderschap, die zowel in de kerk als in business wereldwijd veelgevraagde sprekers zijn. Denk bijvoorbeeld aan Michael Murphy (Australië), Paul Scanlon (England), Seow How (Singapore), Jeff Crabtree (Australië) en Leo Bigger (Zwitserland).

 

PROGRAMMA
Het programma van DoorBrekers LEAD verschilt per keer. Het doel is om mensen en teams handvaten te geven om de lokale kerk sterk te bouwen door visie en leiderschap. Er is vaak een wisselend programma van grote inputsessies, als kleinere break out sessies. Meer informatie vind je bij je registratie.

 

REGISTRATIE
DoorBrekers LEAD is voor iedereen gratis te bezoeken. Als DoorBrekers investeren we graag in jouw groei. Lunch is optioneel bij te boeken in de Grand Café van de Midden Nederland Hallen tegen betaling. Meer informatie hierover vind je ook bij je registratie.