Kingdom Builders Business Trip: 21-24 november 2019

Van 21-24 november 2019 organiseert DoorBrekers Kingdom Builders een Business Trip naar Jakarta o.l.v. Peter & Ilona Paauwe. Daar zijn we te gast bij pastor Jeffrey Rachmat, voorganger van JPCC in Jakarta en tevens een grote inspirator op het gebied van ondernemen. Naast inspiratie van Ps Jeffrey Rachmat en Peter Paauwe zullen we tijdens deze trip connecten met andere succesvolle ondernemers uit Jakarta, sommigen van hen zo succesvol, dat zij daarvoor onderscheidingen hebben gewonnen. Deze trip zal je daarom inspireren en helpen business te ontwikkelen tussen Indonesië en Nederland.

Programma

Donderdag 21 november
- Diner met andere ondernemers

Vrijdag 22 november
- Inspiratie door Ps Jeffrey Rachmat en Peter Paauwe
- Netwerken met andere ondernemers
- Twee bedrijven bezoeken

Zaterdag 23 november
- Ontspannen programma o.b.v. persoonlijke voorkeuren

Zondag 24 november
- Ochtenddienst bij JPCC Jakarta
- Rondleiding bij JPCC Jakarta

Verblijf

Het hotel in Jakarta wordt centraal geregeld. Hiervoor krijg je een factuur of je betaalt lokaal.

Boeken

Het is de bedoeling dat je zelf je vliegticket boekt, dus het is aan jezelf wanneer je wilt vliegen, zolang je er uiterlijk donderdagavond 21 november bent en op zondagmiddag 24 november na 15:00 uur vertrekt.

Voor een rechtstreekse retourvlucht kun je via KLM een Economy ticket boeken vanaf ca. €700 en Business Class vanaf ca. €2000. Vliegticket prijzen kunnen oplopen, dus wacht niet te lang met het boeken van je vliegticket.

Je reis kan er als volgt uitzien:

  • Vertrek Amsterdam: woensdagavond 20 november, aankomst in hotel in Jakarta: donderdag 21 november einde van de middag
  • Vertrek Jakarta: zondagavond 24 november, aankomst Amsterdam: maandagochtend 25 november vroeg 

Tips

  • Kom samen met je partner en vlieg zondagmiddag bijvoorbeeld via Bali voor een stop-over (binnenlandse vlucht van 2 uur) en later in de week terug naar Nederland. Uiteraard kun je dit ook voorafgaand aan de Business Trip doen. KLM vliegt rechtstreeks tussen Bali en Amsterdam.
  • Boek voor iets meer comfort een Premium Economy stoel. Het is niet veel duurder dan Economy Class en je hebt iets meer beenruimte en je stoel kan verder achterover.

Meld je aan

De trip gaat sowieso door, dus ga je mee, meld je dan aan via onderstaande button.