DoorBrekers Love4Life

Trouwen is een geweldige stap in je leven! Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Ter voorbereiding op je huwelijk hebben we een geweldig Love4Life weekend, waar je met andere stellen investeert in je toekomstig huwelijk.

Love4Life: de basis voor je huwelijk

Love4Life is een geheel verzorgd weekend waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Verder is er veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw.

Inspirerende tijd met andere stellen

Bovenal is Love4Life een geweldige tijd samen met andere bruidsparen-in-spé. Je leert veel van elkaar en wie weet doe je nog inspiratie op voor jullie bruiloft. Je bouwt samen een speciale band op in de aanloop naar jullie grote dag. Dit jaar is de Date Night met Dr. Robi op zondagavond inbegrepen in de prijs. Meer info hierover vind je in de Agenda.

Meld je aan

Wil jij naar Love4Life, meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Je geeft een eenmalige machtiging af aan DoorBrekers om het bedrag van de opgegeven rekening af te schrijven. De afschrijving vindt plaats in de week na Love4Life.

 

 

In het kort

Locatie
De Beukhof, Putten

Datum
22 t/m 24 maart 2019

Kosten
€ 85,- p.p. 

Inclusief

  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 1x diner
  • koffie/thee/drankjes
  • Date Night met Dr. Robi in de MNH

Exclusief

  • vervoer van en naar de locatie