Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Geweldig. Wij geloven in het huwelijk en daarom investeren we daar bewust in. Als DoorBrekers zijn we graag betrokken bij jullie trouwdienst; mail naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie. Daarnaast organiseren we een geweldig Love4Life weekend, waar je met andere stellen investeert in je toekomstig huwelijk. 

Love4Life: de basis voor je huwelijk

Love4Life is een geheel verzorgd weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Er is veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige (of kersverse) man of vrouw.

Daarnaast is Love4Life een geweldige tijd samen met andere bruidsparen-in-spé. Je leert veel van elkaar, bouwt samen een speciale band op en wie weet doe je nog inspiratie op voor jullie aanstaande bruiloft.

Aanmelding

Dit weekend gaat door, onder voorbehoud van de RIVM-maatregelen zoals die op dat moment gelden. Mocht het weekend gecanceld moeten worden, dan zullen we kijken naar een passend alternatief. Wees er op tijd bij, want vol = vol.  Dit weekend is bedoeld voor stellen binnen DoorBrekers. Mocht er ruimte zijn voor meer stellen, dan zal dit weekend ook opengesteld worden voor andere stellen. Begin januari 2021 kunnen we dit definitief bevestigen. 

 

Meer info

Datum
12-14 februari 2021

Locatie
De Leperkoen, Lunteren

Kosten
€205 per stel