DoorBrekers Love4Life

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Geweldig. Wij geloven in het huwelijk en daarom investeren we daar graag in. Willen jullie DoorBrekers betrekken bij jullie trouwdienst? Mail dan naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie. Daarnaast hebben we een geweldig Love4Life weekend, waar je met andere stellen investeert in je toekomstig huwelijk.

Love4Life: de basis voor je huwelijk

Love4Life is een geheel verzorgd weekend waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Verder is er veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw.

Inspirerende tijd met andere stellen

Bovenal is Love4Life een geweldige tijd samen met andere bruidsparen-in-spé. Je leert veel van elkaar en wie weet doe je nog inspiratie op voor jullie bruiloft. Je bouwt samen een speciale band op in de aanloop naar jullie grote dag.

Meld je aan

Wil jij naar Love4Life, meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Je geeft een eenmalige machtiging af aan DoorBrekers om het bedrag van de opgegeven rekening af te schrijven. De afschrijving vindt plaats in de week na Love4Life.

OP DIT MOMENT IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR LOVE4LIFE 2020. HOU DE WEBSITE IN DE GATEN VOOR 2021.

 

 

In het kort

Locatie
De Leperkoen, Lunteren

Datum
7-9 februari 2020

Kosten
€ 185,- per stel

Inclusief

  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x lunch
  • 1x diner
  • koffie/thee/drankjes

Exclusief

  • vervoer van en naar de locatie