Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie recent getrouwd? Geweldig. Wij geloven in het huwelijk en daarom investeren we daar bewust in. Als DoorBrekers zijn we graag betrokken bij jullie trouwdienst; mail naar ceremonieplanner@doorbrekers.nl voor meer informatie. Daarnaast organiseren we een tof Love4Life weekend, waar je investeert in je toekomstig huwelijk. 

Love4Life: de basis voor je huwelijk

Love4Life is een geheel verzorgd weekend voor aanstaande en pasgetrouwde bruidsparen, waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Er is veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw.

Daarnaast is Love4Life een geweldige tijd samen met andere bruidsparen-in-spé. Je leert veel van elkaar en wie weet doe je nog inspiratie op voor jullie bruiloft. Je bouwt samen een speciale band op in de aanloop naar jullie grote dag. 

Aanmelding

Willen jullie je aanmelden? Tof! Registreer dan je tickets via de button hieronder.Dit weekend gaat door, onder voorbehoud van de maatregelen zoals die op dat moment gelden. Mocht het weekend gecanceld moeten worden, dan kijken we naar een passend alternatief. Als het weekend helemaal niet doorgaat en je hebt al betaald, dan wordt het betaalde bedrag naar jullie teruggestort. We houden jullie op de hoogte.

 

Meer info

Datum
11-13 februari 2022

Locatie
De Leperkoen
Vijfsprongweg 25
6741 JA  Lunteren

Kosten
€205 per stel