Adres

Da Vinciplein 1 in Goes

Parkeren

Je kunt parkeren op het parkeercomplex bij de Zeelandhallen. Neem de ingang van Bowling. Je vindt de zaal waar DoorBrekers samenkomt door rechts om de balie heen te lopen. Bij InfoPoint kan je na de meeting voor 1 euro een uitrijdkaart kopen.

Openbaar vervoer

De Zeelandhallen liggen op ongeveer 15 minuten lopen van Centraal Station Goes. Neem de uitgang aan de achterzijde van het station. Sla linksaf en loop door tot je de rotonde bereikt. Daar neem je de eerste afslag rechts. Loop door tot de volgende rotonde. Je ziet nu aan de linkerkant de McDonalds. Volg het fietspad dat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neem je het linkerpad. Je komt dan uit bij de Zeelandhallen.

Auto

Vanuit richting Bergen op Zoom (A58)
Volg de A58 richting Goes. Houd bij knooppunt De Poel de afslag ‘Goes/Zierikzee/Neeltje Jans/A256’ aan. Houd rechtsaan en neem direct de eerste afslag ‘Goes Zuid/De Poel’. Neem aan het einde van de afrit de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor). Ga door de slagbomen het parkeercomplex van de Zeelandhallen op.

Vanuit richting Vlissingen (A58)
Volg de A58 richting Goes. Houd bij knooppunt De Poel de afslag ‘Goes/Zierikzee//A256’ aan. Houd rechtsaan en neem direct de eerste afslag ‘Goes Zuid/De Poel’. Neem aan het einde van de afrit de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor). Ga door de slagbomen het parkeercomplex van de Zeelandhallen op.

  Plattegrond DoorBrekers Zeeland