Adres

Cultureel Centrum Landvast
Haven 4, Alblasserdam

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de locatie.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is Dam Alblasserdam, vanaf hier loopt je richting de haven en dan zie je Landvast aan je rechterhand liggen. Zie voor openbaar vervoer naar deze bushalte 9292.nl.

Je kunt ook gebruik maken van de Waterbus, die op loopafstand aanmeert. Zie voor de dienstregeling www.dewaterbus.nl

Auto

Vanuit de richting Rotterdam (A15/A16)
Volg de A15 richting Gorinchem. Neem afslag 22 richting Alblasserdam. Sla rechtsaf naar de Grote Beer/de N915. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar De Helling. Rijd verder totdat je over het water gaat en sla direct linksaf naar de Haven. Sla linksaf naar de Kraanbaan en rij de parkeerplaats op.

Vanuit de richting Gorinchem (A15)
Volg de A15 richting Rotterdam. Neem afslag 22 richting Alblasserdam. Sla rechtsaf naar de Edisonweg. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Edisonweg. Sla rechtsaf naar De Helling. Rijd verder totdat je over het water gaat en sla direct linksaf naar de Haven. Sla linksaf naar de Kraanbaan en rij de parkeerplaats op.

Vanuit de richting Dordrecht (N3)
Volg de N3 richting de A15 en voeg in op de A15 richting Rotterdam. Neem afslag 22 richting Alblasserdam. Sla rechtsaf naar de Edisonweg. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Edisonweg. Sla rechtsaf naar De Helling. Rijd verder totdat je over het water gaat en sla direct linksaf naar de Haven. Sla linksaf naar de Kraanbaan en rij de parkeerplaats op.

Vanuit de richting Zwijndrecht (A16)
Volg de A16 richting richting Rotterdam. Neem de afrit Ring Rotterdam Zuid en voeg in op de A15 richting Gorinchem. Neem afslag 22 richting Alblasserdam. Sla rechtsaf naar de Grote Beer/de N915. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar De Helling. Rijd verder totdat je over het water gaat en sla direct linksaf naar de Haven. Sla linksaf naar de Kraanbaan en rij de parkeerplaats op.