Adres

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123 in Barneveld

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Midden Nederland Hallen.

Openbaar vervoer

De Midden Nederland Hallen liggen op 20 minuten loopafstand van het station Barneveld Centrum. Er rijden op zondag geen bussen van het station naar de Midden Nederland Hallen. Doordeweeks rijdt buslijn 687 (richting Nijkerk) langs de Midden Nederland Hallen. Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie en vertrektijden.

Auto

Vanuit de richting Amersfoort/Utrecht (A28)
Volg de A1 richting Apeldoorn. Neem de afslag ‘Barneveld/Ede/Arnhem/A30’ (afrit 15). Ga onder aan de afrit rechtsaf. Neem op de A30 de eerste afslag ‘Barneveld/Harselaar’ (afrit 5). Ga aan het einde van de afrit linksaf de Thorbeckelaan op. Neem op de rotonde de eerste afslag (rechtsaf). U rijdt nu het terrein van de Midden Nederland Hallen op.

Vanuit de richting Arnhem/Ede/Utrecht (A12)
Neem bij knooppunt Maanderbroek de afslag ‘Amersfoort/Barneveld/Ede-Noord/A30’. Neem na zo’n 12 kilometer de afrit ‘Barneveld Harselaar’ (afrit 5). Ga aan het einde van de afrit rechtsaf de Thorbeckelaan op. Neem op de rotonde de eerste afslag (rechtsaf). U rijdt nu het terrein van de Midden Nederland Hallen op.

Vanuit de richting Apeldoorn (A1)
Volg de A1 richting Amersfoort. Neem de afslag ‘Barneveld/Ede/A30’ (afrit 15). Ga onder aan de afrit bij de stoplichten linksaf de A30 op. Neem op de A30 de eerste afslag ‘Barneveld/Harselaar’ (afrit 5). Ga aan het einde van de afrit linksaf de Thorbeckelaan op. Neem op de rotonde de eerste afslag (rechtsaf). U rijdt nu het terrein van de Midden Nederland Hallen op.