Adres

Eenhoorn Meeting Centrum
Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast het Eenhoorn Meeting Center. Volg de DoorBrekers Parkeerborden.

Openbaar vervoer

Het Eenhoorn Meeting Center ligt recht tegenover de voorzijde (Stationsplein) van Centraal Station Amersfoort. Dit is de zijde van het busstation.

Auto

Vanuit de richting Zwolle (A28)
Neem op de A28 afslag 5 richting Dierenpark Amersfoort. Volg de N221. Neem op de rotonde de eerste afslag (N221) en op de volgende rotonde de tweede afslag (Utrechtseweg). Neem op de volgende rotonde de derde afslag (Emmalaan) en neem op de vierde rotonde tweede afslag (Kon. Wilhelminalaan). Het parkeerterrein van de Eenhoorn bevindt zich net voor verkeerslichten aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Utrecht (A28)
Neem op de A28 afslag 5 richting Maarn. Volg de N227 richting Amersfoort. Sla na 600 meter linksaf de N221 op. Neem op de rotonde de eerste afslag (N221) en op de volgende rotonde de tweede afslag (Utrechtseweg). Neem op de volgende rotonde de derde afslag (Emmalaan) en neem op de vierde rotonde tweede afslag (Kon. Wilhelminalaan). Het parkeerterrein van de Eenhoorn bevindt zich net voor verkeerslichten aan de linkerzijde. 

Vanuit de richting Baarn / Soest
Neem de N221 richting Amersfoort. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf richting Dierenpark Amersfoort. Blijf de N221 volgen tot voorbij het Dierenpark Amersfoort. Ga na ongeveer 1500 meter, bij de stoplichten, rechtdoor om de Barchman Wuytierslaan te volgen. Sla na 1300 meter, bij het station, rechtsaf de Kon. Wilhelminalaan op. Sla daarna direct rechtsaf het parkeerterrein van het Eenhoorn Meeting Center op.

Vanuit de richting Bunschoten / Spakenburg
Neem de N199 richting Amersfoort. Aan het einde van de N199 sla linksaf de N221 op en sla bij de verkeerslichten rechtsaf richting Dierenpark Amersfoort. Blijf de N221 volgen tot voorbij het Dierenpark Amersfoort. Ga na ongeveer 1500 meter, bij de stoplichten, rechtdoor om de Barchman Wuytierslaan te volgen. Sla na 1300 meter, bij het station, rechtsaf de Kon. Wilhelminalaan op. Sla daarna direct rechtsaf het parkeerterrein van het Eenhoorn Meeting Center op.