Israëlreis

Voor alle leeftijden

DoorBrekers organiseert opnieuw een reis naar Israël voor alle leeftijden. Samen trekken we langs plekken waar Jezus heeft geleefd, gesproken en wonderen heeft gedaan. Tijdens de reis gaan we Jaffa zien, Galilea, de Dode Zee, Siloh, Kapernaüm, Ein Gedi, de doopplek van Jezus en natuurlijk Jeruzalem. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

11 oktober 2023 t/m 18 oktober 2023

Kosten

De reis kost €2.059,- per persoon. Er geldt een aanbetaling van €500,-. Meer informatie daarover volgt na je aanmelding.

Wat is inclusief:
Retourvlucht, overnachtingen in 4* hotels, maaltijden, flesjes water, rondreis in comfortabele touringcar met airco, alle entreegelden en excursies volgens programma.

Wat is exclusief:
Retour van huis naar het vliegveld, reis- en annuleringsverzekering (verplicht), persoonlijke uitgaven en eventuele toeslag voor een eenpersoonskamer.

REISVOORWAARDEN

Een geldige reis- en annuleringsverzekering is verplicht. Een visum krijg je bij aankomst in Israël. Op dit moment is er geen vaccinatie nodig. Mocht dit veranderen, dan word je daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

AANMELDEN

Aanmeldingen lopen via reisorganisatie Mozaïek Travel. Meld je aan via de button en je ontvangt het aanmeldformulier als download. Vul dit formulier volledig in en mail die naar info@mozaiektravel.nl (dus niet naar DoorBrekers).

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd