Business Trip

Kingdom Builders

Voor ondernemers, business professionals en hun partners organiseert Kingdom Builders een Business Trip naar Israël in samenwerking met Samuel Smadja. Deze reis is er om te genieten van connecties onderling, te proeven aan het bijbelse land Israël en om geïnspireerd te worden in business. Vanuit één hotel besteden we één business dag met Samuel Smadja, één dag gaan we naar Ein Gedi en de Dode Zee, en één dag naar de oude stad Jeruzalem.

22 oktober 2023 t/m 25 oktober 2023

Kosten

De reis kost tussen de €1500-1650,- per persoon.

Dat is inclusief:
Retourvlucht, overnachtingen in het 5* Orient hotel in Jeruzalem, maaltijden, flesjes water, reizen per comfortabele airco bus en toegang tot bezienswaardigheden.

Dat is exclusief:
Retour van huis naar het vliegveld, reis- en annuleringsverzekering (verplicht), toeslag voor een eenpersoonskamer en persoonlijke uitgaven.

Er geldt een aanbetaling van €500,-. Meer informatie daarover volgt na je aanmelding.

REISVOORWAARDEN

Een geldige reis- en annuleringsverzekering is verplicht. Een visum krijg je bij aankomst in Israël. Op dit moment is er geen vaccinatie nodig. Mocht dit veranderen, dan word je daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

AANMELDEN

Aanmeldingen lopen via reisorganisatie Mozaïek Travel. Meld je aan via de button en je ontvangt het aanmeldformulier als download. Vul dit formulier volledig in en mail die naar info@mozaiektravel.nl (dus niet naar DoorBrekers).

Blijf op de hoogte


    Waar
    Levens
    Worden
    Vernieuwd