DoorBrekers College

Er is altijd meer te ontdekken, altijd meer te leren over wie God is en hoe groot zijn goedheid is. Daarom is er DoorBrekers College. Met diverse praktische opleidingen, cursussen en trainingen die jou helpen om te groeien in geloof en je relatie met God!


DoorBrekers Internship

Heb je een hart voor het bouwen van de kerk en wil je je relatie met God versterken, dan is DoorBrekers Internship iets voor jou! Als intern zet je een jaar apart om mee te bouwen aan Gods Koninkrijk door je volledig beschikbaar te stellen voor DoorBrekers. Je zult praktisch en geestelijk groeien en ondergedompeld worden in de cultuur, visie en waarden van DoorBrekers. Door het jaar heen word je persoonlijk gecoacht om zoveel mogelijk van je God-gegeven potentie te ontdekken. Internships beginnen half september en duren negen maanden. Hieraan zijn kosten verbonden.


Love4Life

Trouwen is een geweldige stap in je leven. Hebben jullie trouwplannen en willen jullie graag een trouwdienst houden binnen DoorBrekers? Dan wil DoorBrekers je daar graag bij ondersteunen. Ter voorbereiding vinden we het belangrijk dat je deelneemt aan het Love4Life weekend van DoorBrekers College. Love4Life is een geheel verzorgd weekend waarin je een fundament legt voor jullie gezamenlijke toekomst. Je denkt na over wat het huwelijk precies is, wat God erover zegt en hoe je een sterke relatie bouwt en onderhoudt. Verder is er veel tijd om belangrijke zaken één op één door te spreken met je toekomstige man of vrouw.