DIAMONDS CONFERENCE 2018

CELEBRATE

We komen als vrouwen samen om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar we als vrouwen elkaar aanmoedigen en inspireren. De jaarlijkse Diamonds vrouwenconferentie is voor vrouwen van alle leeftijden en iedereen is welkom.

SPREKERS

Een krachtig programma speciaal voor vrouwen, in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, met Nederlandse en internationale sprekers en het DoorBrekers Worshipteam.

Ilona Paauwe Charlotte Gambill Helen Burns

 

REGISTRATIE

Je kunt hieronder tickets kopen.
Meer informatie over het programma volgt.

 

Mogelijk gemaakt door Eventbrite

 

FAQ

Kan ik bij de Midden Nederland Hallen parkeren?
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Midden Nederland Hallen. Kan ik met het openbaar vervoer bij de Midden Nederland Hallen komen?
Er is een busstop 'Evenementenhal, Barneveld' bij de Midden Nederland Hallen. Check 9292.nl voor reisinformatie met openbaar vervoer.

Zijn er in de Midden Nederland Hallen mogelijkheden voor lunch op zaterdagmiddag?
Er is een ruime lunchbreak op zaterdagmiddag. Er zijn niet heel veel lunchgelegenheden in de directe omgeving van de Midden Nederland Hallen. Je kunt in aanvulling op je toegangsticket toegang tot het lunchbuffet kopen voor 15,- euro per persoon. Je kunt natuurlijk ook zelf lunch meenemen.

Ik ben verhinderd, kan ik mijn reservering annuleren?
Je kunt tot zeven dagen voorafgaand aan de conferentie je reservering annuleren en restitutie ontvangen. Bij annulering binnen 7 dagen voor de conferentie is restitutie niet meer mogelijk.

Ik ben verhinderd, kan ik mijn ticket aan iemand doorgeven?
Ja, dat is geen probleem.

Voor welke leeftijd is het programma geschikt?
Het programma is geschikt voor meiden en vrouwen van alle leeftijden. We adviseren het programma voor tieners vanaf 12 jaar.

Is er kinderoppas aanwezig?
Nee, er is geen kinderoppas aanwezig. Er is wel een ruimte beschikbaar voor vrouwen die borstvoeding geven.

Is de conferentie in het Nederlands?
De hele conferentie is Nederlands gesproken. Internationale sprekers worden live op het podium naar het Nederlands vertaald.

Is er vertaling naar het Engels beschikbaar?
Er zijn in de foyer gratis headsets te leen met vertaling naar het Engels. There are free headsets available to be used for English translations.

Is de conferentie rolstoeltoegankelijk?
Ja, de hele conferentie en de Midden Nederland Hallen zijn rolstoeltoegankelijk.

Ik zoek een hotelovernachting in de buurt, hebben jullie tips / zijn er kortingsacties?
Er is één hotel met conferentiekorting, Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede. Bij boeking vermelden DoorBrekers Diamonds voor 10% korting.

Ik heb een andere vraag.
Je kunt ons bereiken via (0342) 435 954 of via Diamonds@DoorBrekers.nl.