Barneveld

Elke zondag: 10.30 uur

MNH

Welkom bij DoorBrekers Barneveld

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen bij DoorBrekers, dus we zien je graag in onze locatie in Barneveld.

 Peter & Ilona Paauwe
Peter & Ilona Paauwe

Zondag

Elke zondag om 10:30 uur komen we samen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, waar we diensten houden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship. Wat je kunt verwachten:

Little

Deskundige opvang voor kinderen tot en met 3 jaar. Nadat je je kids hebt ingeschreven bij Checkin in de foyer, kun je hen vanaf 10:10 uur naar Little brengen op de 2e verdieping. Er is een ruime lift aanwezig waar je met je kinderwagen naar boven kunt. Na afloop van de dienst kun je je kids op dezelfde plek weer ophalen.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool, waar het elke week een feest is. DoorBrekers Barneveld heeft een complete kinderkerk met worship, input, verdieping en fun. Voor elke leeftijd is er een creatief uitgewerkt programma wat aansluit bij de leeftijd. Kinderen kunnen zich voor de dienst inschrijven bij Checkin in de foyer. De kinderprogramma's zijn op de 1e en 2e verdieping.

Youth 

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel ruimte voor connectie door middel van verschillende activiteiten en events. Elke eerste zondag van de maand is er van 12:15-13:00 uur een Youth hangout in het kleine auditorium op de eerste verdieping.
 
Forever Young
 
Forever Young is voor iedereen tussen de 18-30 jaar die het leuk vindt om te connecten met leeftijdgenoten. Daarom is er elke tweede zondag van de maand van 18:00-19:00 uur een Forever Young hangout in de koffiebar van de MNH, voorafgaand aan de Holy Spirit Night. 

Translation 

There are free headsets available to be used for English and Farsi translations.

Bidden 

Voorafgaand aan de dienst nemen we een kort moment om te bidden voor de dienst die voor ons ligt. Dit is om 9:45 uur in het Main Auditorium en is open voor iedereen die mee wil bidden.

Avonddiensten

Elke tweede zondagavond van de maand is er in Barneveld een Holy Spirit Night en elke laatste zondagavond van de maand Prayer & Worship. Beide avonden beginnen om 19:00 uur. Klik hier voor meer info.Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Elke oneven week is het Connect week. DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Via de button hieronder vind je een overzicht van de verschillende Connects in de regio Barneveld. Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen.

Step.One

Spreekt DoorBrekers je aan, ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit vier korte, informele en inspirerende momenten, aansluitend aan de dienst op zondag, met video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over wie we zijn, wat we geloven, wat we doen en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Kom voor meer info en aanmelding op zondagmorgen naar de Step.One banner en we helpen je graag verder.

Adres 

Het adres van onze locatie op zondag is:

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
Barneveld

Klik voor meer info over route en parkeren op de button hieronder.