Barneveld

Elke zondag: 10.30 uur

MNH

DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Baby’s, peuters, kinderen, jongeren, singles, gezinnen en ouderen; je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag! We nodigen je van harte uit om een van onze diensten in Barneveld te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij DoorBrekers.

Op deze locatie

Little

Deskundige opvang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. Je kunt je kids inchecken bij de entree. De opvang is op de 2e verdieping. Er is een ruime lift aanwezig waar je met je kinderwagen naar boven kunt. Na afloop kan je baby's en peuters ophalen waar je ze gebracht hebt. Meer weten? little@DoorBrekers.nl

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk waar het elke week een feest is. Elke leeftijdscategorie  heeft een creatief uitgewerkt programma dat aansluit bij de leeftijd. Je kunt je kind inchecken bij de entree, de kinderprogramma's zijn op de 1e en 2e verdieping. Klik hier voor meer info over SuperKids.

DoorBrekers Youth

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel connectie, activiteiten en jeugddiensten. Klik hier voor meer info.

Translation

There are free headsets available to be used for English translations.

Bidden

Kort moment waarin we bidden voor de dag die voor ons ligt. Dé perfecte warming up van je zondag! Start: 9:45 uur.

Avonddiensten

Elke eerste en tweede zondagavond van de maand heeft DoorBrekers in Barneveld een avonddienst. Klik hier voor meer info.Campus leiders

 Peter & Ilona Paauwe
Peter & Ilona Paauwe