Amersfoort

Elke zondag: 10.30 uur

Eenhoorn

 Welkom bij DoorBrekers Amersfoort

DoorBrekers is een moderne kerk voor iedereen, waar je jezelf kunt zijn en makkelijk kunt connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en wat voor geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft, op een manier dat je er iets mee kunt in het leven van elke dag. We vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen bij DoorBrekers, dus we zien je graag in onze locatie in Amersfoort.

Op dit moment zijn er alleen online diensten en houden we geen diensten in Amersfoort. Wel zijn er wekelijks Kerk@Homes en Connects, waar je van harte welkom bent. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrieven. Onderstaande info geldt zodra de diensten op zondag weer gaan starten in Amersfoort.

 Peter & Ilona Paauwe  Jordy & Heidi Kroon
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 Jordy & Heidi Kroon
Campusleiders

Zondag

Elke zondag om 10:30 uur komen we samen in de Eenhoorn in Amersfoort, waar we diensten houden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship. Wat je verder kunt verwachten: 

Little

Deskundige opvang voor kinderen tot en met 3 jaar. Nadat je je kids hebt ingeschreven bij Checkin, kun je hen naar Little brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop van de dienst kun je hen daar ook weer ophalen.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool, waar het elke week een feest is. DoorBrekers Amersfoort heeft een complete kinderkerk met worship, input, verdieping en fun. Vanaf 10:10 uur kunnen de kinderen zich inschrijven bij Checkin.

Youth 

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel ruimte voor connectie door middel van verschillende activiteiten en events.

Translation

There are free headsets available to be used for English translations.

Bidden 

Voorafgaand aan de dienst nemen we een kort moment om te bidden voor de dienst die voor ons ligt. Dit is om 10:00 uur en is open voor iedereen die mee wil bidden.Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Elke oneven week is het Connect week. DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Via de button hieronder vind je een overzicht van de verschillende Connects in de regio Amersfoort. Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen.

Step.One

Spreekt DoorBrekers je aan, ben je nieuw in DoorBrekers of wil je onderzoeken of DoorBrekers jouw kerk is? Dan ben je van harte welkom bij DoorBrekers Step.One. Step.One bestaat uit twee inspirerende avonden met video-input, informatie, Q&A en connectie. Je hoort meer over wie we zijn, wat we geloven, wat we doen en hoe jij bij DoorBrekers betrokken kunt raken. Kom voor meer info en aanmelding op zondagmorgen naar de Step.One banner en we helpen je graag verder.

Adres

Het adres van onze locatie op zondag is:

De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort

Klik voor meer info over route en parkeren op de button hieronder.