Amersfoort

Elke zondag: 10.30 uur

Eenhoorn

DoorBrekers is een moderne en snelgroeiende kerk voor iedereen. Baby’s, peuters, kinderen, jongeren, singles, gezinnen en ouderen; je kunt jezelf zijn en makkelijk connecten met anderen. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor jou heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag! We nodigen je van harte uit om een van onze diensten in Amersfoort te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij DoorBrekers.

Op deze locatie

Little

Deskundige opvang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. Je kunt je kids brengen vanaf 10.10 uur. Meer weten? little@doorbrekers.nl

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk waar het elke week een feest is. DoorBrekers Amersfoort heeft een complete kinderkerk met aanbidding, centrale input, verdieping en fun! De kinderen kunnen zich vanaf 10:10 uur inschrijven bij het SuperKids Check In. Klik hier voor meer info over SuperKids.

DoorBrekers Youth

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel connectie, activiteiten en jeugddiensten. Klik hier voor meer info.

Translation

There are free headsets available to be used for English translations.

Bidden

Kort moment waarin we bidden voor de dag die voor ons ligt. Dé perfecte warming up van je zondag! Start: 10.00 uur.Campusleiders

 Peter & Ilona Paauwe    Jordy & Heidi Kroon
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
  Jordy & Heidi Kroon
Campusleiders