Amersfoort

Elke zondag: 10.30 uur

Eenhoorn

 Welkom bij DoorBrekers Amersfoort

Op dit moment houden we onze zondagdiensten samen met onze Barneveld-locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Reserveer van tevoren je ticket via DoorBrekers.nl/tickets en klik hier voor alle praktische info over wat je kunt verwachten op zondag en hoe je tickets kunt annuleren.

Daarnaast zijn er wekelijks Kerk@Homes en Connects in Amersfoort en omgeving, waar je van harte welkom bent. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrieven.

Onderstaande info geldt zodra de aantallen het toelaten om onze diensten op zondag weer in onze locatie Amersfoort te houden.

 Peter & Ilona Paauwe  Jordy & Heidi Kroon
Peter & Ilona Paauwe
Senior pastors
 Jordy & Heidi Kroon
Campusleiders

Zondag

Zodra onze locatie in Amersfoort het weer toelaat, zullen we elke zondag om 10:30 uur samenkomen in de Eenhoorn in Amersfoort, waar we diensten houden op een begrijpelijke manier met hulp van media en moderne worship. Wat je dan verder kunt verwachten: 

Little

Deskundige opvang voor kinderen tot en met 3 jaar. Nadat je je kids hebt ingeschreven bij Checkin, kun je hen naar Little brengen vanaf 10.10 uur. Na afloop van de dienst kun je hen daar ook weer ophalen.

SuperKids

SuperKids is een toffe kinderkerk voor kinderen van de basisschool, waar het elke week feest is, met worship, input, verdieping en fun. Vanaf 10:10 uur kunnen de kinderen zich inschrijven bij Checkin.

Youth 

DoorBrekers Youth is voor tieners van 12 t/m 18 jaar, met veel ruimte voor connectie door middel van verschillende Youth Connects en activiteiten.

Translation

There are free headsets available to be used for English translations.Kerk@Home

Vind je het leuk om de diensten samen met anderen online mee te maken in een kleinere en persoonlijkere setting bij jou in de buurt, dan ben je van harte welkom bij een Kerk@Home. Er zijn in Amersfoort en omgeving meerdere adressen waar je terecht kunt. Per adres is er verschil hoeveel mensen er gehost kunnen worden en of er mogelijkheden zijn voor kinderen. Klik hier voor meer info en voor een adres bij jou in de buurt.  

Connect

Relaties zijn het kloppende hart van de kerk en maken het leven leuk en aantrekkelijk. Daarom hebben we DoorBrekers Connect: een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt groeien in je relatie met Jezus. Elke oneven week is het Connect week. DoorBrekers Connect kent twee cycli per jaar, met een start in september en februari. Via de button hieronder vind je een overzicht van de verschillende Connects in de regio Amersfoort. Stap je voor het eerst in, dan moedigen we je aan om eerst Basics te doen. Daarmee leg je een stevig fundament voor je leven, ontdek je wie je bent in Jezus Christus en leer je tegelijkertijd nieuwe mensen kennen.

Adres

Als we weer diensten gaan starten in onze locatie in Amersfoort, is dit het adres:

De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort

Klik voor meer info over route en parkeren op de button hieronder.