Alpha Tools

Ben jij enthousiast over Alpha en wil je graag andere mensen uitnodigen?
Dan vind je hier een aantal handige tools om het je makkelijk te maken.

Social media

Sla onderstaande afbeeldingen op op je telefoon of computer en deel ze eenvoudig in je tijdlijn of je stories.
Dat doe je door naar de afbeelding te gaan die je wilt, klik vervolgens op de rechtermuisknop, selecteer ‘Afbeelding opslaan als’ en daarna ‘Bewaar’.

Alpha@Home

   

 

Alpha Midden Nederland Hallen

  

Posts voor social media

   

   

  

  

 

Voorbeeldteksten

Weet je niet goed hoe je iemand wilt nodigen? Dan vind je hier twee voorbeeldteksten:

Ik ga binnenkort starten met Alpha bij mij thuis, vind je het leuk om mee te doen? Dit zijn gezellige avonden waar je met elkaar eet, een video kijkt die gaat over vragen als ‘Is er meer’, ‘Is er een God?’ etc., waar we dan met elkaar over napraten. Het is gratis en je kan de eerste avond gewoon komen kijken of je het wat vindt. Ik zou het leuk vinden om dit samen met jou te doen.

– of bijvoorbeeld –

Binnenkort ga ik een Alpha doen om samen met anderen na te denken over vragen als ‘Is er meer’, ‘Is er een God?’ etc. Vind je het leuk om dit samen met mij te doen? Het is in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. We komen dan steeds met een vast groepje bij elkaar om samen te eten, een video te kijken die we dan nabespreken. Ik hoor er positieve verhalen over. Er is een introductieavond op [dag+datum] om [tijd] incl eten. Daarna kun je kijken of je met Alpha wilt starten. Zullen we samen naar die introductieavond gaan?

We kijken er naar uit om levens vernieuwd te zien worden door Alpha heen.

Waar
Levens
Worden
Vernieuwd