DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen. Persoonlijke groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business.

DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

 

 

 

 dates

DoorBrekers LEAD. wordt twee keer per jaar gehouden op de vierde zaterdag van januari en de tweede zaterdag van september. Naast Peter en Ilona Paauwe, en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, zijn er regelmatig gastsprekers van binnen- en buitenland op DoorBrekers LEAD. Pioniers en experts op het gebied van leiderschap, die zowel in de kerk als in business wereldwijd veelgevraagde sprekers zijn. De eerstvolgende LEAD. is op:

Ps. Leo Bigger is van ICF Movement en ICF Zurich. Hij is een inspirerende leider van 60 kerken met een grote visie voor de kerk in Europa.

 

 

 

DoorBrekers

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe en heeft inmiddels zes locaties in Nederland. Elke zondagochtend is er een dienst om 10:30 uur in Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Drechtsteden, Zeeland en Zwolle. De diensten zijn ook live te volgen via DoorBrekers.tv.